Semesterbostäder & hotell i Les Cévennes

Florac
 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Les Cévennes är en naturrutt med slående vacker natur vid Millau och en berömda viadukten. Detta vidsträckta område kan besökas med bil men också till fots om du vill uppleva området på ett närmare håll.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike

Ett variationsrikt område

Här kan du uppleva spektakulära platser såsom "Gorges du Tarn- Tarnviadukten- med en cirka 50 km lång panoramisk rutt, eller Chateau de la Caze, ett sen-gotiskt slott från 1300-talet som idag är ett hotell. Områdets stora mångfald är det som gör Les Cévennes så speciellt: medeltida slott, viadukter, grottor, klippformationer, gamla broar och floder i en underbar miljö väntar på dig här. Det är bara att börja utforska!

Panoramiska vyer

Staden Florac är navet för utflyktermöjligheter i Cévennes Nationalpark och även ingången till det berömda “Corniche delle Cevennes” som är en utsiktsmässigt fantastisk upplevelse.

Pittoreska städer

Det finns otaliga utflyktmöjligheter här- alltför många för att kunna räkna upp här, men vi vill dock rekommendera ett besök i den lilla staden Quezac med sina gotiska kyrkor. Du kan även besöka Sainte-Enimie för att se dess magnifika gamla kloster och sist men inte minst rekommenderar vi att du besöker Saint-du-Gard med den berömda bron Pont du Gard.

Naturälskare kommer utan tvekan att njuta av ett besök i Gargilans grottor, som är några av de vackraste i regionen. Med et djup på 1500 meter och stalaktiter i flera olika fantastiska färger, blir denna upplevelse säkerligen något du lät minnas länge.

 
 
search map