Hotell i Nimes

Aparthotel Odalys Le Cheval Blanc

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Lägenhetskomplexet ligger i en historisk byggnad med en exklusiv och glamourös exteriör, men är modern inuti. Här har du en mängd olika restauranger och butiker i närheten och för att inte tala om stadens många historiska sevärdigheter.

Bo modernt i en historisk miljö

Det finns 32 rum / lägenheter på Le Cheval Blanc, alla inredda i modern stil med ljusa färger. De ligger utspridda på 3 våningar (med hiss) åtskilda av en stor, svepande och bred stentrappa som leder upp från receptionen. Lägenheterna har ett köksskåp med två plattor, en mikrovågsugn och ett kylskåp. Dessutom finns det gratis Wi-Fi, satellit-TV och luftkonditionering. Många av rummen / lägenheterna vetter mot torget med den romerska arenan. Du bör vara medveten om att det i dessa lägenheter/ rum kommer att bli mer buller från gatan än från rummen på baksidan som vetter ut mot den stora och ljusa innergården.

Titta ut över arenan

På Le Cheval Blanc har du en perfekt bas för din stadssemester i historiska omgivningar med en mängd butiker och restauranger precis runt hörnet. Här finns dags-reception och frukostmatsal med fantastisk utsikt över arenan. Det finns ingen parkering, men du kan lasta av ditt bagage på framsidan av byggnaden och sedan köra till en av de många parkeringsplatserna som finns i staden.

Läs om rummen på Aparthotel Odalys Le Cheval Blanc

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map