Semesterbostäder & hotell i Saint-Andre-de-Buegues

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här talar vi om en äkta liten by med ca 50 invånare, den är belägen på 200 meters höjd och ca 112 km från Tolouse. Byn ligger i dalen vid floden Buègues mellan bergen Seranne och Pic-Saint-Loup och framstår på alla vis som rustikt och lantligt

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike

Floddalen Buegues

Floddalen är karaktäristisk i vacker, orörd natur, den slingrar sig mellan klippor och skogsklädda berg. För naturälskaren innebär detta, att man hittar utmärkta vandringsmöjligheter och ett lugn, som endast naturen kan presentera.

Stilla landsbyliv

Byn ligger stilla och erbjuder en ytterst lugn livsrytm. De första butikerna hittar man i staden Ganges ca 13 km därifrån. Inom en radie av ca 14 km hittar man grottorna Grotte des Demoiselles, som är mycket berömda och absolut värda ett besök, om man är förtjust i jordens magi, där vatten och tid har format dess inre. Dessutom är området präglat av små vackra byar, däribland den mest kända och besökta är medeltidsbyn Sanit-Guilhem-le-Desert, som ligger ca 30 km från Saint-Andre-de-Buegues.

Nog erbjuds här ett stilla byliv, men som det framgår erbjuder området och omgivningen flera utflyktsmål och olika aktivitetsutbud, särskilt för de besökare som låter sig inspireras av naturen och dess möjligheter: Vandring, mountainbikes turer, kanotpaddling, gocart-banor och åsne-ridning i bergen.

 
 
search map