Semesterbostäder & hotell i Saint-Andre-de-Roquelongue

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Saint-Andre-de-Roquelongue ligger med ett centralt läge halvvägs mellan den vackra medeltida staden Carcassonne (50 km) och kusten vid den populära semesterorten Leucate. Staden är belägen mitt bland vinmarker och har ett litet urval av butiker samt ett litet snabbköp, ett bageri, en bar-restaurang och ett postkontor. För större utbud av affärer och restauranger bör man åka till Carcassonne.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike

Namnet Saint-Andre-de-Roquelongue kommer från en kulle som ligger i den västra delen av området. Staden ligger i kuperad och lantlig miljö, där framför allt jordbruk och vinodling är i fokus. Här hittar du fem olika vinproducenter, så det finns goda möjligheter till vinprovning. Av sevärdheter bör vi nämna slottet "Saint Martin de Toques" som är från 1100-talet och ligger på en höjd i närheten av staden.

Den närmaste tågstation vid Saint-Andre-de-Roquelongue ligger i Narbonne (ca. 20 km) och närmaste större flygplats är Montpellier (ca. 118 km) eller Toulouse (ca. 154 km).

 
 
search map