Semesterbostäder & hotell i Saint Cyprien

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Cykla runt i staden

Det finns mängder av cykelvägar i och utanför staden och det rekommenderas att du hyr cykel här eftersom det är ett av de lättaste sätten att ta sig runt på. Dock är det smart att även ha en bil tillgänglig om du vill resa till Perpignan eller Spanien; Gränsen mellan Spanien och Frankrike ligger endast 30 km härifrån.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike

Fin sandstrand

Sandstranden i Saint Cyprien är väldigt fin och uppskattas framförallt av barnfamiljer. Hamnen i staden är full av liv och har många barer, affärer och restauranger och på sommaren finns här även en nöjespark och några arenor.

Aktiviteter för familjen

Saint Cyprien har en golfbana som lockar många golfentusiaster till staden. Här finns även ett vattenland, Aqualand som är en rolig aktivitet för barnfamiljer. På sommaren är de smala gatorna och charmiga torgen fulla av små utställningar och olika konserter. Saint Cyprien är en bra bas för en strandsemester och även för att besöka Barcelona i Spanien, som bara ligger 2 timmar bort med bil.

 
 
search map