Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Staden ligger i ett kuperat jordbruksområde och är en bra utgångspunkt för utflykter i naturen och för kulturella sevärdigheter.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike

Upptäck områdets fantastiska natur

Staden ligger vid "Les Cévannes", en bergskedja som sträcker sig genom södra och centrala Frankrike och som nyligen kommit med på UNESCO:s världsarvslista, på grund av dess vackra landskap. Detta område erbjuder en uppsjö av aktiviteter, så som vandring, ridning, mountainbike, paddling och forsränning. Under de varma sommarmånaderna utnyttjas floderna till att bada i. Förutom "Les Cévennes" ligger Saint Victor de Malcap också nära (ca 100 km) Ardéchefloden där det finns några spektakulära klippformationer, b la en naturskapt bro över floden.

Smaka de lokala specialiteterna

Ur en gastronomisk synvinkel, är området känt för sin getost, vildsvinskorv, sina olika bär, honung och kastanjer. I staden Saint Victor de Malcap finner du två restauranger och de närmsta inköpsmöjligheterna är ungefär 5 km bort. Efter ca en och en halv timmes bilresa kan du befinna dig i några av de mer välkända städerna så som Nimes och Avignon,och det är drygt 150 km till Camarque- områdets ljuvliga stränder. De närmsta flygplatserna ligger i Marseille (200 km) och Montpellier ( ca 120 km).

 
 
search map