Hotell i Sernhac i Languedoc-Roussillon

Le Domaine des Escaunes

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här bor du 20 km från de tre magiska franska städerna Nîmes, Avignon och Uzes i den gamla byn Sernhac. Trots närheten till staden, är du omgiven av vacker natur och vingårdar.

Upptäck en region rik på kultur

Din semester i Domaine des Escaunes ger dig en bekväm bas för uflykter i regionen och till några av Frankrikes vackraste städer så som det historiska Nimes, Avignon och Uzès. Den romerska akvedukten Pont du Gard är bara 6 km härifrån och du kan både rida och cykla dit på ca 1- 1,5 timme. Du kan även besöka den medeltida staden Saint Bonnet du Gard. Det finns även möjlighet att rida hästar, spela tennis och golf i närheten.

Fråga efter utflyktstips

Om du vill ha andra förslag på utflykter, hjälper Marc och Patricia gärna till, då de kan mycket om vinregionen och dess producenter även om de kommer från Belgien. Om du bokar i förväg, kan du även äta på gården och provsmaka rätter baserade på färska lokala råvaror efter säsong.

Bo i ett hus med en ädel historia

Huset byggdes på 1500- talet och fungerade som värdshus för resenärer och deras hästar, vilket du kommer att se bevis för än idag. Många av möblerna är antika och bidrar till den historiska atmosfären i huset. Bland husets tidigare gäster, kan vi nämna Francis den 1:a av Sicilien och Katarina av Medici Henry den 4:e, samt den franske kungen Ludvig den 8:de. Ingen dålig gästlista! Huset har tidigare setts som en vingård, men har sedan omvandlats till ett hotell med 22 rum, en uppvärmd pool och en vackert anlagd trädgård med solstolar. Ägarna bor också på stället med sina två barn och tre hundar.

Välj mellan 22 rum med moderna och antika inslag

Alla rum är olika designmässigt och många orginaldetaljer har bibehållits i några rum, medans andra är moderna i sitt uttryck och val av möbler. Rummen har gemensamt (till skilldnad från den franska trenden) att vara stora- minst 20 m². De är alla utrustade med moderna bekvämligheter så som luftkonditionering och Wi-Fi- anslutning, samt platt- TV. Alla rummen har eget badrum och i de flesta är toaletten separerad från badrummet. De flesta toaletterna är dock väldigt små, men det kompenseras av rymligare badrum. Vissa av rummen har terrass eller balkong och alla rum har utsikt över vingårdarna eller stadens röda tegeltak.

Läs om rummen på Le Domaine des Escaunes

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map