Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Invånarna har gjort en enorm insats för att skapa ett officiellt nätverk för cykelbanor och vandringsleder i området, så att du kan utforska den fantastiska naturen och noga studera dess växter och djur till fots, med cykel eller till och med från hästryggen. Kartor över lederna kan hämtas på byns huvudkontor. I bergen som omger byn, finns flera slott och herrgårdar, några som är värda att nämna är Chateau Cuq, Rogistan och Montauquier.

Upptäck sevärdigheterna i området

Cuq-Toulza ligger 45 km från Toulouse som är en livlig och hektisk universitetsstad. Det är 70 km till den vackra staden Abi och 80 km till Carcassone, som är känd för att vara en av de mest fascinerande och mest besökta medeltidsstäderna i hela Frankrike.

Ta en tur på vattnet

Genom det vackra landskapet, flyter kanalen "Canal du Midi", som på flera ställen grenar ut sig i småfloder. Du kan självklart hyra en båt och ta dig en tur på vattnet, eller åka med på någon av de arrangerade båtutflykterna.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike
 
 
search map