Hotell i Cuq-Toulza i Midi-Pyrénées

Cuq En Terrasses

Pris från per pers.
Rum- Chat Bleu Rum- Jaune eller Svit Duplex Lägenheten
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En liten fridfull by

Cuq En Terrasses är en förtrollande plats belägen i staden "Cuq Toulza", i regionen Tarn. När du anländer till hotellet kommer du direkt lägga märke till den vackra kyrkan på det lilla torget som tidigare var ett kloster daterat tillbaka till 1700-talet. Det har senare renoverats med avsikt att bevara den ursprungliga arkitekturen och du kommer att älska de personliga detaljerna som de kreativa ägarna har lagt till.

Ett välkomnande paradis

Ett varmt välkomnande väntar dig av hotellets trevliga ägare Philippe och Andoris som utstrålar glädje och professionalitet och det märks direkt att de lägger ner både hjärta och själ i att driva hotellet på bästa sätt. Hotellet består av 8 rum fördelade på 4 våningar, som alla snyggt inretts med fynd från Philippes många resor. En av hotellets största fördelar är dess placering på en kulle, vilket ger en fantastisk utsikt över områdets böljande, backiga landskap. På en varm sommardag kan du ta ett dopp i hotellets pool som är uppvärmd och täckt med ett plast- tak under de kallare månaderna. Det finns ett flertal stolar och bänkar utomhus där du kan sitta och betrakta den välskötta trädgården som består av färgglada blommor, rustika stentrappor, fontäner och vattenfall.

Smaka lokal Slow Food

Boka ett bord på restaurangen Gourmand där Andonis jobbar som kock och smaka på lokala råvaror och rätter som är inspirerade av hans och Philippes många resor. När Andonis lagat klart maten, kan du ha turen att få avnjuta din dessert till hans sång och pianospel. Om vädret tillåter kan du njuta av din middag på hotellets vackra terrass och beskåda utsikten. Vill du vill ha matlagningstips, finns det möjlighet att reservera en plats på Andonis matlagningskurs. Notera att restaurangen är öppen för utomstående gäster och att det inte är möjligt att boka bord i restaurangen på onsdagar i april, maj, september och oktober.

Njut av områdets kultur och harmoni

Du kan bege dig till Cuq Toluza för att njuta av det lugna tempot, eller ägna din tid åt att utforska området runt den lilla staden. Vill du se fler slott, bör du besöka området Lac Saint Ferrol, där du kan gå härliga promenader eller cykla. Upptäck områdets medeltida byar som t ex Sorénze och Revel, som kan nås inom en timme med bil. Segla en tur längs Canal du Midi, en ca 240 km lång anlagd kanal, som sträcker sig från Toulouse till kuststaden Agde där den rinner ut i medelhavet. Kanalen är med på UNESCO:s världsarvslista och är ett populärt turistmål. Toulouse är den närmaste stora staden och här hittar du allt från muséer, teatrar och monument till nattklubbar och shopping. Om du gillar golf eller ridning, hittar du båda aktiviteterna ca 25 km bort.

Rummen på Cuq En Terrasses

Dubbelrum Chambre Jaune

Rummet är ca 20 m², och är inrett i rustik stil med träbjälkar i taket. Rummet har privat badrum med dusch och toalett. Från rummet har du utsikt över trädgården.

Dubbelrom Terre Cuite

Rummet är cirka 24 m², inredda i en rustik stil med träbjälkar i taket och vackert parkettgolv. rummet har ett eget badrum med badkar och toalett. Från rummet har du utsikt över kyrkotorget.

Dubbelrum Chat Bleu

Rummet är ca 25 m², och är inrett i en färgglad blommig stil med träbjälkar i taket. Rummet har ett eget badrum med badkar och toalett. Från rummet har du utsikt över trädgården.

Dubbelrum La Terrasse

Rummet är ca 27 m², och är inrett i en färgglad blommig stil med träbjälkar i taket. Rummet har ett eget badrum med badkar och toalett. Rummet har en terrass med utsikt över restaurangterrassen.

Dubbelrum Le Lauragais

Rummet är ca 31 m², och är inrett i en färgglad blommig stil med träbjälkar i taket. Rummet har ett eget badrum med badkar och toalett. Rummet har en terrass med utsikt över trädgården.

Lägenhet La Tour

Lägenheten är ca. 35 m² och har både luftkonditionering och värmesystem. Dessutom finns det ett vardagsrum och ett pentry (keramikhäll, ugn, kylskåp, mikrovågsugn, diskmaskin), ett sovrum (dubbelsäng eller två enkelsängar på begäran), garderob, TV med satellitkanaler och en DVD-spelare. Badrummet har en dusch, tvättmaskin och torktumlare. Toaletten ligger på första våningen. För en avgift, är det möjligt att beställa en dubbel bäddsoffa i vardagsrummet. Parkering finns på torget framför hotellet.

Lägenhet Gîte Les Gardes

Lägenheten är ca. 70 m² och har både luftkonditionering och värmesystem. Dessutom finns det ett vardagsrum och ett pentry (keramikhäll, ugn, kylskåp, mikrovågsugn, diskmaskin), ett sovrum (dubbelsäng eller två enkelsängar på begäran), garderob, TV med satellitkanaler och en DVD-spelare. Badrummet har en dusch, tvättmaskin och torktumlare. Toaletten ligger på första våningen. För en avgift, är det möjligt att beställa en dubbel bäddsoffa i vardagsrummet. Parkering finns på torget framför hotellet.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map