Semesterbostad i Entraygues sur Truyere i Midi-Pyrénées

Residence Les Gorges de la Truyere

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett naturparadis

Listan över äventyr och aktiviteter för hela familjen här är oändlig. Platsen präglas av underbar och vild natur och här bor du precis där de två floderna "Le Lot" och "la Truy Truyère" möts och är omringad av skog, steniga åsar och raviner som bara väntar på att bli utforskade. Det finns ett snabbköp bara 100 meter bort och den vackra medeltida byn Entraygues sur Truyere ligger bara 300 meter bort med affärer och restauranger.

Här blir du inte uttråkad

Förutom de oändliga vandringsmöjligheterna som finns i detta område, kan du och din familj också delta i ett antal aktiviteter såsom fiske, paddling, forsränning, cykling (cykeluthyrning finns i byn) och naturligtvis simning. Anläggningen har en uppvärmd utomhuspool (mellan 15 juni- 15 september) samt en barnpool och en inomhuspool. Det finns även en bastu och ångbastu där du kan koppla av och hämta ny energi under de kallare dagarna. Du finner en yachtklubb bara 300 meter bort längs floden, tennisbanor 50 meter bort och så kan du även rida i området. Det finns 350 km markerade stigar, bara runt Entraygues! Under sommarmånaderna kan dina barn delta i sommarklubben för åldrarna 3-12 år som hålls mellan måndag och fredag, 09:00 till middagstid och 14:00 till 17:00.

Lägenheter med utsikt

Det finns totalt 62 lägenheter, alla med trädgård (1:a våningen) eller balkong (andra våningen), som antingen blickar ut över poolen eller dalen, som innefattar bergen bakom huset och parkeringen, men inte floden. De har alla ett bord med stolar på balkongen eller i trädgården. Lägenheterna är rymliga och är tillgängliga som två- eller trerummare med kök. De har alla ett pentry med keramikhäll, kylskåp, diskmaskin, kaffebryggare, brödrost och vattenkokare.

Lägenheterna på Residence Les Gorges de la Truyere

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med balkong)

Dessa 2-rumslägenheter mäter ca 30 / 35m² och består av ett vardagsrum med en bäddsoffa, en platt-TV (som används mot en avgift) och ett kök med keramikhäll, kylskåp, diskmaskin, kaffebryggare, brödrost och vattenkokare. Det finns ett sovrum med två enkelsängar, ett badrum med badkar eller dusch och en toalett. Det finns antingen en trädgård på bottenvåningen, eller balkong på 2: a våningen.

2- rumslägneheter- 5 sovplatser (med balkong)

Dessa 2-rumslägenheter mäter ca 40 / 45m² och består av ett vardagsrum med en bäddsoffa, en platt-TV (som kan användas mot en avgift) och ett kök med keramikhäll, kylskåp, diskmaskin, kaffebryggare, brödrost och vattenkokare. Det finns ett sovrum med två enkelsängar, ett badrum med badkar eller dusch och en toalett. Det finns antingen en trädgård på bottenvåningen, eller balkong på 2: a våningen.

2-rumslägenhet- 4/6 sovplatser (med balkong)

Dessa 2-rumslägenheter mäter ca 40 / 45m² och består av ett vardagsrum med en bäddsoffa, en platt-TV (som kan användas mot en avgift) och ett kök med keramikhäll, kylskåp, diskmaskin, kaffebryggare, brödrost och vattenkokare. Det finns ett öppet område med två enkelsängar eller våningssängar, ett sovrum med en dubbelsäng, ett badrum med badkar eller dusch och en toalett. Det finns antingen en trädgård på bottenvåningen, eller balkong på 2: a våningen.

3-rums. 7 sängar (med balkong)

Dessa 3-rumslägenheter är 60 / 65m² och består av ett vardagsrum med en bäddsoffa och en bäddsoffa, en platt-TV (som kan användas mot en avgift) och ett kök med keramikhäll, kyl, diskmaskin, kaffekokare, brödrost och vattenkokare. Det finns ett sovrum med två enkelsängar, ett sovrum med en dubbelsäng, ett badrum med badkar eller dusch och en toalett. Det finns antingen en trädgård på bottenvåningen, eller balkong på 2: a våningen.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map