Semesterbostad i Montreal du Gers i Midi-Pyrénées

Residence les Hameaux de Montreal

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Upptäck medeltida städer, festivaler och marknader

Här har du en bra bas för att upptäcka regionen Gers. Prova områdets specialitet "fois gras" som bäst avnjuts tillsammans med ett gott glas lokalt vin. Upptäck också det stora nätverket av medeltida städer, festivaler och spännande marknader i området.

Bo i välutrustade lägenheter

Lägenheterna är uppdelade i mindre trähus, ett stenkast från poolen där du kan koppla av i solen i en av solstolarna med parasoll. Njut av bastun och bubbelpoolen och den fria tillgången till internet i receptionen. Bo här med din familj och koppla av i en modern miljö. Lägenheterna är enkelt inredda och nyrenoverade. Du kan äta din frukost på den lilla terrassen med bord och stolar. Obeservera att terrassen är avskild, men ligger nära de andra terrasserna. Du kan känna dig som hemma i lägenheterna, som är utrustade med ett kök med 2-4 keramiska kokplattor, ett kylskåp, en mini-ugn, diskmaskin (inte i 2-rummarna) Och en elektrisk kaffebryggare.

Nära restauranger och butiker

Ett annat plus med att bo här, är att du har nära till både restauranger och livsmedelsbutiker som du hittar i Montreal du Gers, bara 800 meter bort. Vi rekommenderar att du hyr bil, eller anländer i din egen för att lättare ta dig runt och för att kunna dra maximal nytta av vad regionen har att erbjuda.

Lägenheterna på Residence les Hameaux de Montreal

2-rumslägenhet- 2/3 sängar med terrass

Lägenheten är ca 32m² och har ett vardagsrum med en bäddsoffa och ett pentry, ett sovrum med dubbelsäng och badrum med badkar och en separat toalett.

3-rumslägenhet- 3/4 sovplatser med terrass

Lägenheten är ca 40m² (vissa på två våningar) och innehåller ett vardagsrum med en bäddsoffa och ett pentry, ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med ett enkelsängar, och ett badrum med badkar och en separat toalett.

3-rumslägenhet- 4/6 sovplatser m. terrass

Lägenheten är ca 45m² och har ett vardagsrum med bäddsoffa och pentry, ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med badkar och en separat toalett.

4-rums duplex- 6/8 sovplatser med terrass

Lägenheten är ca 65m² och på två våningar, innehåller det ett vardagsrum med en bäddsoffa och ett pentry, två sovrum med dubbelsängar, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med badkar och en separat toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map