Hotell i Saint Beauzeil i Midi-Pyrénées

Chateau de l'Hoste

Pris från per pers.
Exempel på ett standardrum Exempel på ett superior-rum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i en grönskande miljö bland skogar och åkrar, ligger Chateau de l'Hoste som med sina många medeltida originaldetaljer erbjuder dig en underbar vistelse här i södra Frankrike. Hotellet ligger i en fyra hektar stor park med blommor, träd och ett stort trädgårdsland, vars frukt och grönsaker används av hotellets restaurang. Området är också en del av pilgrimsvägen till Santiago de Compostela, ca 22 km norr om den större staden Agen.

Ett glas rött i den ljuvliga trädgården

Här på hotellet kan du äta middag sju dagar i veckan och även lunch på söndagar. Chateau de l'Hoste erbjuder en traditionell fransk cousine- måltid i en romantisk och rustik miljö, antingen inomhus eller ute på terrassen. I den trevliga vinbaren kan du avnjuta en apértif innan middagen, eller varför inte ett sista glas i månskenet. Du kan välja på några goda viner från området och ibland arrangeras det vinprovningar. Ta en promenad i hotellets lummiga trädgård, som har en vacker pool, solterrass med solstolar och flera små mysiga krypin med bord och stolar. Dessutom kan du dra nytta av att det finns gratis Wi-Fi i det gemsamma sällskapsrummet där du kan sitta och kolla dina e-mail, läsa en bok eller nara njuta framför brasan. För den mer aktive, finns det pingisbord, cykeluthyrning och möjligheter för hästridning. Turer och aktiviteter i området är många. Du kommer att hitta en golfbana ca 20 km bort och på samma avstånd en tennisbana. Kanske det intresserar dig att besöka några av de gamla medeltida städerna så som t ex Penne d'Agenais ( ca 13 km), Gavaudun ( ca 36 km) och Monpazier (ca 60 km)

Snyggt inredda rum

Huset består av totalt 29 rum, utspridda över andra och tredje våningen. De blickar antingen ut över parken eller de omgivande fälten. Rummen på tredje våningen har synliga träbjälkar i taket medans de på andra våningen har fritt och högt i tak. Inredningen är en mix av antikt och modernt och alla rum varierar i stil. "Classic-rummen" är de minsta och består av en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett badrum med dusch eller badkar och toalett. "Superior-rummen" är större och består av en stor dubbelsäng, en soffhörna och ett badrum med dusch eller badkar och toalett. ( De flesta rummen har separat toalett). Båda rums-typerna har förvaringsbox, medans det bara finns mini-bar i Superior-rummen.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map