Semesterbostad i Colleville-sur-Mer i Normandiet

Belambra Colleville

Pris från per pers.
 
Belambra Colleville är inte tillgänglig i dagsläget
Belambra Colleville är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Colleville-sur-Mer här
Hämtar innehåll

Upplev den vilda naturen

Semesteranläggningen Belambra Colleville ligger i den vackra och vilda naturen på Omaha Beach. Njut av utsikten över den gröna och kuperade terrängen, vilken är ett kännetäcken för landsbygden i Normandie. Du kan handla i livsmedelsbutiker som ligger omkring 10 km bort och besöka städerna Bayeux och Caen, ungefär 20 och 30 km i väg. Det är 1,5 km till staden Colleville-sur-Mer som är känd för sin vackra Omaha Beach, men också för att det var just här Slaget om Normandie 1944 ägde rum.

Delta i aktiviteter för hela familjen

Andas den friska luften här i detta gröna och bördiga landskap mellan havet och klipporna. Nere på stranden kan du hyra utrustning för både surfing och segling. Barnen kan leka på lekplatsen som ligger nära huvudbyggnaden medan du kan njuta av den vackra havsutsikten. Har du lust att spela tennis eller golf, eller rent av kasta dig ut i havsfiske så finns dessa möjligheter i området. Bara fråga i receptionen! Om du ankommer i bil, finns en stor gratis parkeringsplats.

Njut av den goda maten

Belambra Colleville erbjuder ett stort barområde där man bl.a. kan spela biljard. Restaurangen ligger på andra våningen och här serveras kvällsmat i form av buffé. Köket förbereder förrätter, huvudrätter och efterrätter baserade på olika teman och regionala specialiteter.

Underhållning och aktiviteter för barn

Mellan början av april till början av maj, samt från tidiga juli till sena augusti erbjuds olika typer av underhållning och aktiviteter för barn i alla åldrar. Underhållningen sker på både franska och englelska på olika tider mellan måndag och fredag. Receptionen ger dig all information du behöver. Observera att på några av aktiviteterna kostar extra.

Lägenheterna på Belambra Colleville

Tvårumslägenhet Confort med 3/5 sovplatser (med terrass)

Dessa 15 Comfort lägenheter är på ca. 28 m² och ligger antingen på första eller andra våningen, med antingen terrass eller balkong med bord och stolar. Lägenheterna består av vardagsrum med en bäddsoffa (för barn upp till 12 år) och ett barnrum med våningssäng och enkelsäng. Dessutom är de utrustade med platt-TV med satellitkanaler och kokvrå med spis, mikrovågsugn, kylskåp, diskmaskin, kaffebryggare och brödrost. Det finns också ett badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Confort med 5 sovplatser (med terrass)

Dessa 26 Confort lägenheter är på ca. 28 m² och ligger i små paviljonger med privat terrass. Lägenheterna består av ett sovrum med dubbelsäng, ett barnrum med en våningssäng och en enkelsäng samt matsal med platt-TV och kokvrå med spis, mikrovågsugn, kylskåp, diskmaskin, kaffebryggare och brödrost. Det finns också ett badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Premium med 5 soveplatser (med terrass och havsutsikt)

Dessa 10 Premium lägenheter är på ca. 30 m² ligger i små paviljonger med privat terrass och har ställets bästa placering. Från lägenheterna har man Belembra Collevilles bästa havsutsikt. Dessa lägenheter består av ett sovrum med dubbelsäng, ett barnrum med våningssäng och en enkelsäng samt matsal med platt-TV och kokvrå med spis, mikrovågsugn, kylskåp, diskmaskin, kaffebryggare och brödrost. Det finns också ett badrum med toalett och dusch.

 
 
search map