Hotell i Deauville i Normandiet

Hotel de la Cote Fleurie

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel de la Cote Fleurie är centrallt placerat i Deaville på en av huvudgatorna bara fem minuter från den härliga sandstranden och tågstationen. Bland parisare är detta en populär semesterort, dit många åker för att spendera sin badsemester. Här finns även bra shoppingmöjligheter, när du behöver en paus från strandlivet.

Harmonisk innergård

Hotellet påminner utifrån om en stor villa. När du går upp för trappan och in genom dörren finner du receptionen, där du kommer att bli välkomnad av värdarna Isabelle Jean och Anne Ducaruge. På samma våning finns en mysig läshörna med soffor, tidningar och böcker samt turistinformation om Deauville och en frukostmatsal. På baksidan har hotellet en liten innergård med terrass där du kan koppla av i den harmoniska miljön ,samt äta din frukost när vädret tillåter. Hotellet är charmigt, välskött och inrett med personlighet. Detta är ett perfekt val för både par och barnfamiljer. Det finns ingen hiss, så hotellet är därför inte handikapp-anpassat.

Gott om parkeringsplatser

Det finns gott om parkeringsplatser ute på gatan om du anländer i bil, eller på andra gator i närheten. Vissa parkeringar i området är betalparkeringar.

Rummen på Hotel de la Cote Fleurie

Enkelrum

De 3 enkelrummen är inredda med flatscreen-TV, wi-fi samt badrum med toalett, dusch eller badkar. Enkelrummen är dubbelrum som bokas till enkelrumspris.

Dubbelrum

De 6 dubbelrummen är inredda med flatscreen-TV, wi-fi samt badrum med toalett, dusch eller badkar.

Trippelrum

De 4 trippelrummen är inredda med tre fasta sängar, flatscreen-TV, wi-fi samt badrum med toalett, dusch eller badkar. Rummen kan också bokas som dubbelrum för par som önskar extra rymliga rum.

4-bäddsrum

De två 4-bäddsrummen är inredda med flatscreen-TV, wi-fi samt badrum med toalett, dusch eller badkar. Rummen kan även bokas som dubbelrum och trippelrum till samma pris.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map