Hotell i Honfleur i Normandiet

Hotel des Loges

Pris från per pers.
Hotellets lilla terrass
 
Hotel des Loges är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel des Loges är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Honfleur här
Hämtar innehåll

Hotel des Loges är ett litet och mysigt hotell som ligger på en lugn gata mitt i det gamla kvarteret i Honfleur, endast ett stenkast från hamnen med sina trevliga restauranger och byggnader från 1600-talet. I anslutning till hotellet finner man även den vackra träkyrkan Sainte-Chaterine som är den största och mest välbevarade träkyrkan i Frankrike.

Ankommer man i bil är det möjligt att stanna till och lasta av sitt bagage framför hotellet som sedan hänvisar till en gratis parkeringsplats ca. 500 meter längre ner på gatan. Det vilar en lugn och stillsam atmosfär över både hotellet och de närliggande gatorna trots att man här bor ytterst centralt. Hotellet ligger få kilometer från den breda sandstranden som om sommaren är populär bland turister.

Hotellbyggnaden som är en gammal fiskebyggnad från 1600-talet är liten och genuin samt ytterst smakfullt inredd i behagliga färger. Från receptionen leder en trappa (hiss finns ej) vidare upp till hotellets rum. Frukosten serveras i den trevliga frukostmatsalen bakom receptionen som buffé och är rik och inbjudande med produkter från området och regionen. Bakom hotellet finns en liten utvändig terrass med loungemöbler.

De 14 rummen är nyrenoverade och framstår som fina och rymliga med varma naturfärger. De är alla utrustade med komfortabel säng, satellit-TV, telefon, wi-fi samt badrum med toalett, badkar / dusch samt hårtork.

Rummen på Hotel des Loges

Dubbelrum Superieure

Rummen är inredda i traditionella naturfärger med modern touch. Samtliga rum är inredda med TV, wi-fi samt badrum med toalett och dusch. Trippelrummen har alla tre fasta sängplatser.

Trippelrum

Rummen är inredda i traditionella naturfärger med modern touch. Samtliga rum är inredda med TV, wi-fi samt badrum med toalett och dusch. Trippelrummen har alla tre fasta sängplatser.

 
 
search map