Hotell i Honfleur i Normandiet

Hotel du Dauphin

Pris från per pers.
 
Hotel du Dauphin är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel du Dauphin är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Honfleur här
Hämtar innehåll

Hotel du Dauphin ligger mitt i den gamla stadsdelen i Honfleur där man har nära till den gamla hamnen, stranden och flera restauranger. Hotellet ligger ut till ett trevligt torg och är ett fint val när man vill bo centralt i en gammal byggnad som präglas av historia och charm.

Hotellet framstår som enkelt men genuint där den lilla receptionen med tillhörande café i äkta fransk stil är den absoluta styrkan, tillsammans med hotellets utmärkta placering mitt i stan. De två medeltida korsvirkeshusen är renoverade med känsla för de gamla detaljerna, men då utrymmena är förhållandevis små finns det ingen hiss. Den pittoreska stilen blandad på ett skönt vis med moderna detaljer. Det finns parkeringsmöjligheter (mot betalning) utanför hotellet men här garanteras inte plats. Hotellets gäster har möjlighet att stanna till framför entrén och lasta av sitt bagage för att sedan parkera i näromådet.

Hotellets totalt 34 rum återfinns på våningsplanen ovanför receptionen samt i en sidobyggnad. Trots att byggnaderna är äldre framstår rummen som rymliga och hotellet erbjuder därför både trippel och 4-bäddsrum. Samtliga rum är utrustade med telefon, lcd-TV och badrum med toalett, dusch / badkar och hårtork. Alla rum i huvudbyggnaden har även wi-fi.

 
 
search map