Semesterbostad i Honfleur i Normandiet

Residence Odalys Chateau de Pretreville

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

När du anländer till Residence Odalys Chateau de Pretreville, kan det vara svårt att tro att du faktiskt bara befinner dig 6 km från havet och Honfleurs pittoreska hamn. Här bor du nämligen mitt i ett grönområde i de vackra skogarna i det lugna inlandet, vilket är en stor kontrast till det hektiska livet du möter vid kusten under sommarmånaderna..

Slott, pool och gröna skogar

Residence Odalys Chateau de Pretreville ligger i en grön, tre hektar stor park där du kan ta trevliga promenader längs den närliggande stigen som leder till Prêtreville- slottet. Låt barnen leka på lekplatsen eller bada allihop i den lilla uppvärmda poolen.

Utforska både stranden och staden

När du vill ta en tur till stranden, finns det ett brett urval och många möjligheter. Honfleurs härliga sandstrand, Plage du Butin, med kabiner, duschar och lekplatser ligger ca 6 km bort. Kör lite längre, ca 16 km, och du kommer till en av Frankrikes mest berömda badorter Deauville. Staden är välbesökt av den franska jetseten och erbjuder ett kasino, diskotek, en uppsjö av restauranger och en livlig strandpromenad. Strosa runt i Honfleurs mysiga och pittoreska centrum med kullerstensgator och små gränder. Här finner du allt från museer till konstgallerier och naturligtvis massor av butiker och restauranger. Kolla även in de flera olika marknaderna, en traditionell sådan på lördag morgon, en ekologisk marknad på onsdagar och försäljning av färsk fisk varje morgon från torsdag till söndag. När du behöver öva på din golfsving, ligger närmaste golfbana 5 km bort och barnen kommer säker att älska fågelskyddsområdet Bois du Breuil med sina många fågelarter och gamla träd, som ligger 4 km bort.

Koppla av i smakfulla miljöer

Det finns 86 lägenheter på stället och en reception som är öppen varje dag. Dessutom finns ett litet fitness-rum, gratis parkeringsplats (inte övertäckt) och en mindre uppvärmd pool, som är öppen från juni till september. Lägenheterna som är byggda 2010, är fördelade på 8 byggnader i typisk regional stil med skiffertak. De har alla en balkong eller en terrass/trädgård med bord, stolar och parasoll. Lägenheterna vetter antingen mot trädgården eller skogen. De har alla en liten kokvrå med kylskåp, keramiska kokplattor, micro och diskmaskin samt badrum med badkar och toalett. Trerumslägenheterna har ytterligare ett badrum med dusch. Det finns tv och wifi i lägenheterna som kan användas mot ett tillägg.

Lägenheterna på Residence Odalys Chateau de Pretreville

Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser (med balkong eller terrass)

Mäter ca. 37 m² och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, kokvrå (med kokplattor, liten ugn, microvågsugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt balkong eller terrass med trädgårdsmöbler.

Tvårumslägenhet med 4/6 sovplatser (med balkong eller terrass)

Mäter ca. 42 m² och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, kokvrå (med kokplattor, liten ugn, microvågsugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng (för barn), badrum med toalett och dusch samt balkong eller terrass med trädgårdsmöbler.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map