Hotell i Mont Saint-Michel i Normandiet

Hotel La Digue

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På Hotel La Digue bor man på kort avstånd från Mont-Saint-Michel men man undgår dock de stora turistmassorna som varje dag präglar den enastående lilla staden. När man bor på fastlandet har man också den stora fördelen att ha utsikt över bukten och till själva Mont Saint Michel.

Njut en tur längs havet

Hotellet ligger längs vägen som leder fram till Mont-Saint-Michel, men då rummen har solida rutor som håller ljudet från trafiken borta samtidigt som trafiken normalt är begränsad till dagtimmarna borde detta inte störa. Bakom hotellet går en stig som ger möjlighet för långa promenader längs vattnet och ut till Mont Saint Michel, vilket är ett betydligt mer spännande sett att ankomma på än i bil.

Rymliga rum

Hotellet består av 35 rum med plats för två till fyra personer i varje rum. Rummen är ganska rymliga och utgör därför ett bra val för barnfamiljer. Hotellet är enkelt inrett men utsikten är praktfull, inte minst från restaurangen som har stora panoramafönster mot bukten och Mont-Saint-Michel så att man kan njuta sina (läckra!) måtlider tillsammans med den fina utsikten.

Rummen har alla privat badrum med toalett och dusch eller badkar samt flatscreen-TV med satellitkanaler och wi-fi. Receptionen är öppen dygnet runt och står till förfogande vid frågor.

Under 2012 - 2015 föregår det en del arbete på infartsvägen till Mont-Saint-Michel då man vill begränsa den (trista) visuella effekt som man får av den stora parkeringsplatsen och återge halvön sitt ursprungliga utseende från gamla dagar. Det kommer utan tvekan bli mycket bättre, men det betyder också att det i år medför en del trafik pga. konstruktionsarbetet. Gästerna på Hotel La Digue får en kod som anges vid infarten. Priset för detta är 1,50 €. Det är en engångskod som man anger en gång - vid infarten och senare när man kör ut igen.

Rummen på Hotel La Digue

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map