Hotell i Mont Saint-Michel i Normandiet

Le Mouton Blanc

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Le Mouton Blanc (de vita fåren på svenska) karaktäriseras av sin unika och mysiga atmosfär. Här är du nära naturen och samtidigt mitt i en stad full av historia, som väntar på att upptäckas. Butiker och de många restaurangerna ligger alla på gångavstånd.

Restaurang med lokala specialiteter


Hotellet byggdes för över hundra år sedan och har en restaurang och reception på första våningen. Frukostmatsalen ligger på tredje våningen där du har utsikt mot havet, bukten och landskapet från matsalens terass. Restaurangen serverar lokala rätter från Normandie vilka huvudsakligen består av fisk och skaldjur. Frukosten serveras som buffé med färska råvaror. Hotellet erbjuder gratis wi-fi som är tillgänglig i den extra matsalen på tredje våningen. Då hotellet ligger i en gammal byggnad med ganska smala trappuppgångar finns det inte någon hiss.

Rummen

De totalt 19 rummen är enkelt men charmigt inredda i lokal stil. Rummen har ofta synliga träbjälkar i taket och är utrustade med satelit-TV samt badrum med toalett och badkar/dusch. Vissa rum har utsikt till den stämningsfulla huvudgatan. Rummen har varken balkong eller aircondition, men uppfattas som svala även under sommaren.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map