Semesterbostad i Fouras i Poitou-Charentes

Residence Odalys Les Terrasses de Fort Boyard

Pris från per pers.
 
Residence Odalys Les Terrasses de Fort Boyard är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Odalys Les Terrasses de Fort Boyard är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Fouras här
Hämtar innehåll

I frodiga och avkopplande omgivningar ligger detta semesterställe endast ca. 40 meter från sandstranden i Fouras och den lilla kuststaden Poitou - Charentes. Fouras är en halvö som endast är 4 km lång, men som erbjuder 4 vackra sandstränder.

Trevligt närområde

Aktiviterna för en barnfamilj är många: förutom sol och bad finns det fina möjligheter till vandring, cykling eller ta på båtturer till de många öarna i regionen. Vi kan även rekommendera ett besök av den lilla staden Vauban med flera trevliga restauranger. Bland övriga aktiviteter kan vi nämna tennis, minigolf samt marknaden på gatan Rue de la Halle i centrum. I centrala Fouras som ligger 350 meter bort finns det ett fint urval av affärer och restauranger.

Flera faciliteter

Det nybygda residenset består av byggnader med max fyra våningar med hiss som alla ligger poolen med tillhörande barnpool. I huvudbyggnaden med receptionen finns det tillgång till wi-fi (mot betalning), gemensam tvättstuga, cykelgarage, gratis parkering, garage (mot betalning) samt en kiosk för enklare inköp.

Lägenheter med balkong eller uteplats

Lägenheterna skiljer sig sett till inredning och möblemang. Vissa har ett sovloft. Gemensamt för alla är att man har tillgång till antingen uteplats (markplan) eller balkong med bord och stolar. Några har utsikt till havet eller poolen, medan andra inte har något direkt utsikt. Lägenheterna utan utsikt kostar därför något mindre.

Lägenheterna på Residence Odalys Les Terrasses de Fort Boyard

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Mäter ca. 30 m² och består av uppehållsrum med bäddsoffa (en person) och en utdragbar säng (en person), kokvrå (med kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch och separat toalett samt balkong.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med balkong och havsutsikt / poolutsikt)

Mäter ca. 30 m² och består av uppehållsrum med bäddsoffa (en person) och en utdragbar säng (en person), kokvrå (med kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch och separat toalett samt balkong med utsikt över havet eller poolen.

Tvårumslägenhet med 4/5 sovplatser (med balkong)

Mäter ca. 40 m² och består av uppehållsrum med bäddsoffa (en person), loft med två enkelsängar, kokvrå (med kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng (eller våningssäng), badrum med dusch och separat toalett samt balkong.

Tvårumslägenhet med 4/5 sovplatser (med balkong och havsutsikt / poolutsikt)

Mäter ca. 40 m² och består av uppehållsrum med bäddsoffa (en person), loft med två enkelsängar, kokvrå (med kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng (eller våningssäng), badrum med dusch och separat toalett samt balkong med utsikt över havet eller poolen.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med balkong och havsutsikt / poolutsikt)

Mäter ca. 48 m² och består av uppehållsrum med bäddsoffa (en person), kokvrå (med kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med dubbelsäng (eller två enkelsängar), badrum med dusch och separat toalett samt balkong med utsikt över havet eller poolen.

 
 
search map