Semesterbostad i Agay i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Cap Esterel

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Cap Esterel är ett riktigt barnvänligt semesterställe som breder ut sig på ett 210 hektar stort areal och som närmast beskrivs som en landsby då här finns allt från gator, gränder samt stort utbud av aktiviteter och underhållning för både unga och gamla. Det enorma stället är uppdelat i tre delar: Principal, Esquinade och Hameau. Området präglas av flera möjligheter för aktiviteter, sköna gröna omgivningar samtidigt som man endast befinner sig 9 km från Saint-Raphaël och 32 km från Cannes.

Stort utbud av faciliteter och nöjen

Semesterbyn präglas av hög servicenivå med stor informativ reception som gärna hjälper till med allt från förslag på utflykter till bokning av restaurangbesök. Stället erbjuder sina gäster bl.a.: gratis shuttlebus till stranden, minigolf, lekplats och andra sportaktiviteter som t.ex. bågskytte och multi-court. Varje del har ett stort poolområde med solstolar och parasoller samt tillgång till ett minitåg som kör gästerna runt på området. Minitåget kör även ner till tågstationen Le Dramont varifrån man kan ta tåget till städerna på Rivieran. Supermarket, kiosk mm finns inom gångavstånd. Vidare finner man på huvudgatan i huvuddelen Principal flera restauranger, barer, frisör, tvätteri och här arrangeras även marknad på onsdagar.

Residence Cap Esterel erbjuder med andra ord precis allt man kan tänka sig ha behov för vid en familjesemester vid Rivieran, och lite till... Viktigast av allt är kanske gångavstånd till närmaste (betalningsfri!) strand. En liten sjö med trampebåtar, äventyrspark, hela 16 tennisbanor, 9-håls golfbana och volleybollplan är några av de extra faciliteter som gör stället komplett. Men de många aktivteterna till trots, stället uppfattas som behagligt och riktar sig i allra högsta grad till barnfamiljer. I parkeringsväg finns det dels en stor utomhusparkering samt garage (mot betalning).

Lägenheter indelade i olika kvarter

Det enorma Residence Cap Esterel är indelat i tre huvudområde: Principal som är huvuddelen med huvudgatan, Esquinade som ligger i mitten samt det något lugnare Hameau. Majoriteten blev renoverade under 2009. Totalt kan man bo i fyra olika kvarter: Quartier du Village, Quartier du Hameau, Quartier des Rivages du lac och Quartier de l’Esquinade. De är uppdelade i två kvalitetskategorier: Select och VIP. Select-lägenheterna är något bättre medan VIP-lägenheterna är (som namnet antyder) de bästa och här garanteras havsutsikt. Alla lägenheter är dock utrustade med kokvrå med 4 kokplattor, microvågsugn, kaffekokare, diskmaskin, kylskåp samt satellit-TV och balkong / terrass med trädgårdsmöbler. OBS: Ingen av lägenheterna har aircondition.

Läs om lägenheterna på Residence Cap Esterel

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map