Hotell i Aix-en-Provence i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Aquabella Hotel

Pris från per pers.
 
Aquabella Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Aquabella Hotel är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Aix-en-Provence här
Hämtar innehåll

Hotellet erbjuder förutom sitt fina läge dessutom en stor spa avdelning, restaurang och inte minst en härlig trädgård med pool.

Fint och välskött

Få hotell i staden kan skryta med en lika vacker och välskött trädgård med pool som Aquabella. Trädgården är omgiven av resterna av den gamla stadsmuren med torn, och det finns solstolar vid poolen och en terrass.

Restaurang och snack-bar

På hotellet finner man a la carte restaurangen "L´Orangerie" som är öppen till lunch och middag. Här serveras goda rätter från det provensalska köket, men har man lust att äta på andra ställen finns det en rad andra restauranger i staden. Hotellet råder också över en modern inredd loungebar samt en snackbaren "La Terrasse de la Tour" med utomhus terrass (endast öppen under sommarhalvåret).

Spa-område

På Aquabella finner man ett vackert spa-område med hamam, jacuzzi, sauna och fitness. Dessutom har gästerna på hotellet också tillgång till Spabadet "Thermes Sextius"(mot betalning och förbeställning), som ligger 800 meter från hotellet.

Stilrena rum

Hotellet har totalt 110 rum som alla är stilrent och enkelt inredda. Rummen har aircondition, satellit-TV, wi-fi, telefon, förvaringsbox samt minibar. Alla rum har badrum med toalett och dusch.

 
 
search map