Semesterbostad i Antibes - Juan Les Pins i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Aparthotel Odalys Olympe

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Aparthotel Odalys Olympe är ett bra val om du vill besöka franska Rivieran (Cote d'Azur) mellan Nice och Cannes med 5 km till stranden och endast 200 meter till närmaste inköpsmöjligheter och restauranger.

Simma i poolen på takterrassen

På högsta våningen hittar du poolen och terrassen, där du kan ta dig ett dopp och beundra den vackra utsikten. Poolen är ganska liten (5 x 9 m med ett djup på 120-170 cm). Det finns också en frukostmatsal och cafeteria på denna våning. Receptionen ligger på första våningen i huvudbyggnaden och bredvid ligger en till byggnad. Båda är utrustade med hiss och parkering. Det finns ett grönområde bakom lägenheterna och framför byggnaden, några höga träd. Området är ganska livligt, med köpcentrum, andra lägenhetskomplex och kontorsbyggnader. Närmaste busstation ligger på gångavstånd och bussresan in till centrum tar ca 15 minuter. Det finns ett betaltvätteri i huvudbyggnaden.

Lägenheternas utformning

Lägenheterna är rymliga och modernt inredda med moderna möbler i mörk vinröd färg blandat med mörkt trä som ger en elegant touch. Alla lägenheter är utrustade med luftkonditionering, satellit-TV (satellit med franska kanaler) och gratis wi-fi (koden fås i receptionen). Köken är utrustade med kokplattor, microvågsugn, kaffekokare, kylskåp och diskmaskin. Alla lägenheter har en rymlig uteplats i form av en möblerad balkong eller terrass samt liten trädgåd. Utemöblerna är av god kvalitet och framstår som inbjudande. För gäster som bor på första våningen är det tillåtet att ta med egen grill (förslagsvis engångs).

Läs om lägenheterna på Aparthotel Odalys Olympe

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map