Antibes - Juan Les Pins, Provence-Alpes-Côte d'Azur Aqua Splash

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I utkanten av Antibes har man verkligen sett till att skapa nöje för hela familjen. Här finner man sida vid sida nöjesparker, vattenparker och akvarier. Aqua Splash är inget undantag: det finns ett enormt vattenland – faktiskt det största på hela den Franska Rivieran Côte d'Azur – som ger ett eko av splash!

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike

Aqua Splash har mer än 2.000 m vattenrutschbana fördelat på flera pooler, som varje sommar lockar badglada turister och lokalbefolkning till en svalkande och underhållande dag i badkläder. De nöjen som kallas Spaceboat, där man slungas genom tre slingor i en mörk tunnel innan den faller ut i en skål med 14 meter i diameter. Turbolance är en rutschbana på 100 meter där man i gummibåtar flyttas mot slutet av de branta och slingrande förlopp som slutar i ännu ett "splash"!

Draguero är en trespårig rutschbana med en höjd på 12,5 meter. Man ligger på magen med huvudet först... Vem kommer först ner till den stora splash!? Side Winder är den stora modighetstestet med fritt fall på 10 meter. Dessa är bara några av åkattraktioner som Aqua Splash frestar sina besökande med. Det finns också underhållning och matställen (picnic dock ej tillåtet inne i parken) och här är kvällsöppet.

Så vill man roa hela familjen med ännu mer vatten än havet har att erbjuda och ännu fler utmaningar än vågorna ger så prova en dag på Aqua Splash.

Adress: RN 7-06.600 Antibes
www.marineland.fr/attractions/blog_en.php?Itemid=24

 
 
search map