Hotell i Antibes - Juan Les Pins i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Helios

Pris från per pers.
Hotellets privata strand ca. 100 m bort Frukostrestaurangen i genomförd 70-talsstil Trippelrum Hotellets strand-restaurang
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det moderna Hotel Helios är den perfekta platsen att bo på för dig som vill upptäcka den spännande staden Antibes och ha allt nära till hands. I närheten finner du många butiker, restauranger, strandpromenaden och även ett casino.

Strand- och stadsliv på samma gång

Här har du tillgång till både stranden och stadslivet på samma gång. Blir du trött på att slappa på stranden, finns det många valmöjligheter för kulturella upplevelser eller underhållning. Du kan t ex besöka det berömda Picasso-muséet , eller göra en utflykt till det stora äventyrslandet Marineland.

Frukost som buffé

Hotellets reception ligger på första våningen tillsammans med bar, hiss och frukostrestaurang där frukosten serveras som buffé. Frukostmatsalen är nyrenoverad men man har valt att bevara den originala 70-talsstilen på grund av den unika mosaiken som skapats av lokala keramiker Cabron. Buffén är rik med allt från bröd, sötsaker, pålägg, youghurt, juice, kaffe / te mm.

Privat sandstrand

Förutom faciliteterna på själva hotellet, erbjuder hotellet två privata strandetablissemang som heter Hélios Plage och Le Colombier med uthyrning av solstolar och parasoller samt restaurang. Ät på restaurangen Hélios Plage där du kan förvänta dig ett varierat kök av högre standard, vilket är mer än vad man normalt kan förvänta på en strandrestaurang. Det finns dessutom (mot betalning) privat parkering i hotellets parkeringskällare, men det är tyvärr inte möjligt att boka plats på förhand. Alternativ kan du ha tur och hitta en parkeringsplats på någon av smågatorna runt hotellet, men notera att de flesta kostar pengar.

Läs om rummen på Hotel Helios

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map