Hotell i Antibes - Juan Les Pins i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Helios

Pris från per pers.
Hotellets privata strand ca. 100 m bort Frukostrestaurangen i genomförd 70-talsstil Trippelrum Hotellets strand-restaurang
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det moderna Hotel Helios är den perfekta platsen att bo på för dig som vill upptäcka den spännande staden Antibes och ha allt nära till hands. I närheten finner du många butiker, restauranger, strandpromenaden och även ett casino.

Strand- och stadsliv på samma gång

Här har du tillgång till både stranden och stadslivet på samma gång. Blir du trött på att slappa på stranden, finns det många valmöjligheter för kulturella upplevelser eller underhållning. Du kan t ex besöka det berömda Picasso-muséet , eller göra en utflykt till det stora äventyrslandet Marineland.

Frukost som buffé

Hotellets reception ligger på första våningen tillsammans med bar, hiss och frukostrestaurang där frukosten serveras som buffé. Frukostmatsalen är nyrenoverad men man har valt att bevara den originala 70-talsstilen på grund av den unika mosaiken som skapats av lokala keramiker Cabron. Buffén är rik med allt från bröd, sötsaker, pålägg, youghurt, juice, kaffe / te mm.

Privat sandstrand

Förutom faciliteterna på själva hotellet, erbjuder hotellet två privata strandetablissemang som heter Hélios Plage och Le Colombier med uthyrning av solstolar och parasoller samt restaurang. Ät på restaurangen Hélios Plage där du kan förvänta dig ett varierat kök av högre standard, vilket är mer än vad man normalt kan förvänta på en strandrestaurang. Det finns dessutom (mot betalning) privat parkering i hotellets parkeringskällare, men det är tyvärr inte möjligt att boka plats på förhand. Alternativ kan du ha tur och hitta en parkeringsplats på någon av smågatorna runt hotellet, men notera att de flesta kostar pengar.

Rummen på Hotel Helios

Dubbelrum Classic

Classic-rummen vänder alla antingen mot gatan eller mot gården och mäter 18-20 m². De är alla snyggt inredda i varma färger och mörkt träverk med dubbelsäng eller två enkelsängar, satellit-TV (lcd), wi-fi, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Det finns inte plats för extra säng i denna rumskategori, se trippelrum superior.

Dubbelrum Superior med terrass

Superior-rummen har alla terrass som vänder mot gatan. Rummen mäter 20-26 m² och är alla rymliga och snyggt inredda i varma färger och mörkt träverk med dubbelsäng eller två enkelsängar, satellit-TV (lcd), wi-fi, minibar, förvaringsbox, möjlighet för att själv laga kaffe / te samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork. OBS: trippelrum superior har en fransk altan och inte terrass som dubbelrummen i samma kategori.

Dubbelrum m/ fransk altan med plats för 1 extra säng

Detta trippelrum vänder mot gården och har alla en fransk altan. Rummet mäter 20-26 m² och är snyggt inrett i varma färger och mörkt träverk med dubbelsäng och en enkelsäng, satellit-TV (lcd), wi-fi, minibar, förvaringsbox, samt badrum med toalett och dusch samt hårtork.

Dubbelrum Deluxe med terrass

Deluxe-rummen har alla terrass. Rummen mäter 23-30 m² och är alla rymliga och snyggt inredda i varma färger och mörkt träverk med dubbelsäng eller två enkelsängar, satellit-TV (lcd), wi-fi, minibar, förvaringsbox, möjlighet för att själv laga kaffe / te samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork. För upp till två extra sängar se familjerum Deluxe.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställen

Hotel Mediterranee

Menton, Provence-Alpes-Côte d'Azur

La Malmaison Nice Boutique Hotel

Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Ellington

Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Rekommendationer till dig

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Aparthotel Odalys Olympe

Antibes - Juan Les Pins, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel du Poete

Fontaine de Vaucluse, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populärt i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map