Hotell i Antibes - Juan Les Pins i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Le Pre Catelan

Pris från per pers.
 
Hotel Le Pre Catelan är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Le Pre Catelan är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Antibes - Juan Les Pins här
Hämtar innehåll

Ett varmt välkomnande väntar dig när du anländer till detta charmiga och mysiga hotell. När det blir för varmt, kan du svalka dig i poolen eller under en av palmerna med en bra bok och ett glas rosé.

Lugn placering nära strandpromenaden

Den lugna placeringen och trevliga trädgården är några av hotellets absoluta styrkor. Även om du endast befinner sig några få minuters promenad från den livliga strandpromenaden (ca. 200 m) med butiker, kafféer och restauranger så är här lugnt och skönt. Du kan simma i poolen (kan värmas upp) , bada i Jacuzzin eller koppla av på terrassen eller i en av de många mysiga sittsektionerna i trädgården.

Faciliteter

I receptionen som även fungerar som bar kan du få hjälp med det mesta och i den mysiga frukostmatsalen serveras frukosten som buffé. Du kan även välja att äta din frukost i trädgården när vädret tillåter.

Det är dessutom möjligt att parkera sin bil på hotellets område (mot avgift och bokning) och du kan sova lugnt om natten då området är inhägnat och låst nattetid. Notera att det inte finns någon hiss på hotellet.

 
 
search map