Antibes - Juan Les Pins, Provence-Alpes-Côte d'Azur La Farme du Far West

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I utkanten av Antibes har man byggt en värld av underhållning. Far West är bara en av dessa och riktar sig kanske mest till djur-älskande barnfamiljer med små barn som framför ännu en dag på stranden vill vila de rödbrända kropparna och istället känna lukten av Vilda Västern.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike

Här erbjuds ponnyridning och ansiktsmålning, man kan kasta sig ut på parkens klättringsbana eller på galopp-rutschbana med konstgjorda hästar. Man kan skjuta sig igenom spelet Desperado sheriffskola, betrakta djuren och ha kul i Magic River, där man seglar i små motorjollar på en konstgjord flod – mamma eller pappa följer naturligtvis med.

Självklart kan man också åka en tur med parkens ånglok eller leka på andra lekplatser, prova den anlagda labyrint eller njuta av den barnsliga hoppglädjen i den stora hoppborgen. Dessutom finns det mycket mer som hjälper till att skapa en trevlig dag för barn och deras föräldrar.

Adress

RN 7 på Marineland och Aqua Splash
06600 Antibes
http://www.marineland.fr/attractions/blog-2_en.php?Itemid=56

 
 
search map