Antibes - Juan Les Pins, Provence-Alpes-Côte d'Azur Marineland

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Marineland ligger utanför Antibes och är en stor upplevelse för hela familjen. I den fint anlagda parken finner mn pingviner, sälar, isbjörnar, delfiner, hajar och flera andra djur med förbindelse med havet. Här kan man utan problem få en hel dag att gå med trevliga upplevelser med djuren i fokus.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike

I det stora akvarium med hajar kan man komma helt nära in på de skrämmande djuren, genom att gå igenom en så kallad hajtunnel med flera olika typer av hajar.
En av de största upplevelserna i parken är att se den fantastiska showen med späckhuggare där de stora djuren visar sina konster och akrobatik. Det är otroligt att man kan få dessa stora valar att uträtta så mycket för en spann fisk som "betalning". Kom ihåg paraply ifall man väljer sittplatser närmast bassängen, djuren är nämligen inte rädda för att skicka en kaskad av vatten ut över publiken.

Även delfinernas show är ett kapitel för sig. Deras färdigheter är fantastiska – de utför konstnärliga hopp och volter i luften synkroniserade med varandra och uppträder med människor i vattnet. Efter avslutad show är det möjligt att träffa delfinerna nära in på. Detta ska dock förbokas vid ingången till parken och priset är ca. € 69 per person.

I parken finns flera olika möjligheter för att köpa mat, dryck och inte minst souvenirer.
Läs mer på: www.marineland.fr/

 
 
search map