Hotell i Arles i Provence-Alpes-Côte d'Azur

B&B Du Cote des Arenes

Pris från per pers.
 
B&B Du Cote des Arenes är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Du Cote des Arenes är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Arles här
Hämtar innehåll

Välkommen hem

På B&B Du Côté des Arenes bor du i historiska, pittoreska och inte minst eleganta omgivningar på kort avstånd från den vackra Arenan i centrala Arles. Utifrån uppfattas stället mest som ett privat hem framför ett ställe för gäster, inte minst när du stannar utanför den gråmålade dörren som är ingången till detta B&B, tror du nästan att du gått fel. Från början var huset förvisso en gammal privat bostad som blivit totalrenoverat till bed and breakfast av Christiane - en tysk konstnär.

Slappa i eleganta omgivningar

Christine har inrett stället och dess fyra rum med nogrann och elegant touch. Vid entrén finns ett litet uppehållsrum med antik öppenspis, råa väggar och bjälkar i taket. Sätt dig till rätta och läs en bok eller studera dagens tur i staden och närområdet. I hela huset finns det internet-förbindelse. När vädret tillåter kan du njuta av frukosten på huset härliga takterrass, bland fina blommor och med utsikt över stadens tak och kyrktorn. På de lite svalare dagarna serveras frukosten i det lilla uppehållsrummet på första våningen. Rummen är rymliga och inredda med antika möbler samt aircondition. Varje rum består av dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

 
 

Liknande ställen

La Magnaneraie

Avignon, Provence-Alpes-Côte d'Azur

New Hotel of Marseille Le Pharo

Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur

New Hotel Vieux Port

Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populärt i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Helios

Antibes - Juan Les Pins

search map