Hotell i Arles i Provence-Alpes-Côte d'Azur

B&B Du Cote des Arenes

Pris från per pers.
 
B&B Du Cote des Arenes är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Du Cote des Arenes är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Arles här
Hämtar innehåll

Välkommen hem

På B&B Du Côté des Arenes bor du i historiska, pittoreska och inte minst eleganta omgivningar på kort avstånd från den vackra Arenan i centrala Arles. Utifrån uppfattas stället mest som ett privat hem framför ett ställe för gäster, inte minst när du stannar utanför den gråmålade dörren som är ingången till detta B&B, tror du nästan att du gått fel. Från början var huset förvisso en gammal privat bostad som blivit totalrenoverat till bed and breakfast av Christiane - en tysk konstnär.

Slappa i eleganta omgivningar

Christine har inrett stället och dess fyra rum med nogrann och elegant touch. Vid entrén finns ett litet uppehållsrum med antik öppenspis, råa väggar och bjälkar i taket. Sätt dig till rätta och läs en bok eller studera dagens tur i staden och närområdet. I hela huset finns det internet-förbindelse. När vädret tillåter kan du njuta av frukosten på huset härliga takterrass, bland fina blommor och med utsikt över stadens tak och kyrktorn. På de lite svalare dagarna serveras frukosten i det lilla uppehållsrummet på första våningen. Rummen är rymliga och inredda med antika möbler samt aircondition. Varje rum består av dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

 
 
search map