Semesterbostad i Arles i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Mas du Petit Fourchon

Pris från per pers.
 
Mas du Petit Fourchon är inte tillgänglig i dagsläget
Mas du Petit Fourchon är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Arles här
Hämtar innehåll

Mas du Petit Fourchon ligger ca. 2 km utanför Arles på en stor naturgrund på 40 hektar. Vid ankomsten tar värden Pascale Riera och hennes vänliga hund emot sina gäster. Förutom hunden har Pascale även får, getter och hästar. Även om stället endast ligger ett par kilometer utanför Arles ligger det förhållandevis isolerat med långt till närmaste granne.

Charmerande och autentisk stil
Le Petit Fourchon är det sista huset på en grusväg vilket gör utsikten extra fin till endast vacker natur. Omgivningarna är lugna och inbjuder till avkoppling. Rummen är inredda i en gammal byggnad från 1700-talet. Byggnaden är totalrenoverad och framstår välskött och fin. Rummen är inredda med respekt för den gamla stilen vilket gör vistelsen trevlig och autentisk.

Utomhusfaciliteter
Stället är ett utmärkt val för par men även barnfamiljer som önskar en vistelse i lugna omgivningar nära djur och natur. Poolområdet är inhägnat av en låg mur och ligger ca. 100 meter från huset. Runt om poolen finns det solstolar till gästernas förfogande. På gårdsplatsen finns det parkeringsplats för alla gäster.

Frukostrestaurangen och uppehållsrummet ligger längst in i byggnaden där man kan sitta både ute och inne och njuta maten sidan om de fina olivträden.

Rummen på Mas du Petit Fourchon

Dubbelrum

De fyra rummen ligger alla på 2:a våningen. De är rymliga och inredda i provencalsk stil i jordnära, varma färger. Alla rum är untrustade med wi-fi, minibar, TV med franska kanaler samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

 
 
search map