Hotell i Aups i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Bastide de Calalou

Pris från per pers.
Comfort
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det eleganta Hotel Bastide de Calalou ligger i naturparken "Verdon" på 600 meters höjd med en vacker utsikt över "Aups"-dalen. Närmaste stad är Moissac-Bellevue, som är en typisk liten Provence-stad där du finner några butiker och restauranger. När du börjar längta till havet, kan du ta en dagstur till den närmsta stranden som ligger vid kusten, ca 60 km bort.

Njut av landskapet

Hotellet ligger i en 4 hektar stor grön park med olivträd och tallar. Här kan du slappna av vid den ljuvliga poolen,(7x16) som är dekorerad med vacker mosaik och som är omgiven av en terrass med solstolar och parasoller. I trädgården kan du även spela boule eller tennis. Inbäddat av fantastisk natur, är hotellet en perfekt plats att bo på om du söker naturupplevelser utöver det vanliga. Det gröna kuperade landskapet är en fröjd för ögat med sina lavendelfält, olivlundar och vinmarker.

Antikt och hemtrevligt

När du kliver in på Hotel Bastide de Calalou, märker du genast av den personliga atmosfären och den mycket eleganta inredningen. Överallt i huset finns gamla antika möbler som varit i familjens arv under flera generationer. Hotellets gemensamma rum är mysiga och är trivsamt inredda. Ett är inrett som ett litet bibliotek, i ett annat finns en lounge med bar, öppen spis och ett piano och det tredje är ett TV-rum. På hotellets restaurang kan du äta både frukost, lunch och middag året runt och du serveras rätter baserade på lokala råvaror vilka du kan avnjuta i restaurangen, på terrassen eller verandan. Det finns Wi-Fi överallt på hotellet och mot betalning kan du unna dig en massage och även andra SPA-behandlingar. Det finns hiss och du kan använda parkeringen i trädgården.

Eleganta rum

Det finns totalt 32 rum på hotellet fördelade i kategorierna Comfort, Romantique- och Junior Suite. Alla är vackert inredda med antika möbler och målade i varma färger. Alla rum har wi-fi, platt-TV med satellitkanaler, minibar och förvaringsbox. Comfort-Rummen ligger på andra våningen i huvudbyggnaden med utsikt över dalen / trädgården.

Läs om rummen på Bastide de Calalou

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map