Hotell i Avignon i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel de l'Horloge

Pris från per pers.
 
Hotel de l'Horloge är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel de l'Horloge är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Avignon här
Hämtar innehåll

Hotel de l'Horloge ligger på en liten sidogata i hjärtat av Avignon precis i närheten av det centrala torget La Place de l'Horloge där man finner massor av liv i form av restauranger och marknader. Nära torget finns det även goda shoppingmöjligheter, och det är ca. 250 meter till Påvarnas palats och det historiska torget framför palatset. Förutom den centrala placeringen bjuder hotellet på trevliga rum och en storslagen frukostbuffé.

Central placering
Även om Hotel de l'Horloge har det centrala Avignon rakt utanför dörren ligger hotellet i ett lugnt kvarter. Hotellet ligger endast ca. 300 meter från stadsmuren där det fina fina parkeringsmöjligheter. Här kan man också njuta av de sköna områdena kring Rhônefloden och den kända bron Pont St. Bénézet, som givit namn åt sången Sur le Pont d'Avignon. Tågstationen ligger ca. 700 meter från hotellet.

Invändig charm
Hotellet är inrett med ett gediget möblemang som är modernt med en rustik touch. Receptionen ligger i förbindelse med ett litet lobbyområde med lounge. Frukostrestaurangen är mycket trevlig med ett uterum som är byggt utanpå fasaden, så man har en upplevelse av att sitta på trottoaren och äta. På grund av det ljusa uterummet får man mycket ljus in i resten av restaurangen. Frukosten serveras som en omfattande buffé.

 
 
search map