Hotell i Avignon i Provence-Alpes-Côte d'Azur

La Magnaneraie

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Avignon, den stad där Petrarca och Laura träffades är också den plats där du kan utforska fransk historia, men också se förbindelsen till det italienska. Som påvens säte från 400-talet har staden en imponerande samling av majestätiska palats i den historiska stadskärnan tillsammans med en avslappnad atmosfär på små torg och terrasser runt omkring i stan. Bli en del av stadslivet och njut av atmosfären innan du drar dig tillbaka i den sköna trädgården på Hotel La Magnaneraie.

En speciell historia

Tillbringa din semester i en byggnad som har en allt annat än enkelt förflutet: Först var detta Cardinalens hem under påvesätets tid i Avignon. Under de följande århundradena fick det en annan uppgift. Först som ett hus på landet och mötesplats för några av regionens konstnärer. En av dem bestämmer sig för att skapa en nästan religiös ordning kallad "Dryckesbröderna av den strikta observans" - det vill säga ett glädje-/värdshus där den primära aktiviteten gick ut på att dricka vin. För varje människa som besöker huset ges ett smeknamn i samband med dryckesaktiviteten. Orden blir till i början av 1700-talet och består i nästan ett halvt sekel genom vilken den utvecklas till en mycket populär mötesplats. När orden avslutas ombyggs stället till en gård som producerar silke som heter Magnaneraie. Efter Andra Världskriget förvandlas byggnaden till ett hotell.

Golf, tennis och utflykter i området kring La Magnaneraie

Under din vistelse på La Magnaneraie kan du välja och vraka bland flera aktiviteter, förutom att besöka hela Provence. Spela tennis (ca. 800 m) och golf (14 km). Eller hyr en cykel på stället och ta en tur till Avignon! Du kör över den berömda bron på vägen..., eller koppla av vid den uppvärmda poolen medan du tittar upp mot himlen från din solstol (öppen från april till oktober). Ta bilen och kör på upptäcktsfärd i det vackra Provence: Gordes ligger på klippan Luberon och spanar ut över dalen är en av de vackraste byarna i Frankrike och erbjuder scenarier som har inspirerat många konstnärer, bland annat Chagall. Gordes är den mest kända, men du hittar även städer som Roussillon en Provence med många likheter, och dessutom en vacker uppleva det dagliga livet i en fransk by.

En smak av Provence

Frukost serveras på hotellet där du hittar en klassisk varierande buffé med en massa gott samt varma och kalla drycker, yoghurt, flingor, ost och pålägg. Ät din lunch och middag på hotellets restaurang "Le Mûrier", där du kan smaka Provence regionala rätter, antingen inomhus eller ute på terrassen under skuggande träd. Dessutom kan du välja det bästa från både havet och inlandet på a la carte-menyn. Det finns inte ett stort urval, men dagens färska råvaror. Prova lamm med rosmarin och karamelliserade grönsaker eller braxen med den klassiska ratatouille - kockens specialitet! Är du vegetarian finns det alltid en möjlighet för en personligt utformat meny.

Rummen

Du kan välja mellan två typer av rum på La Magnaneraie: Charme eller Deluxe. På båda, det finns gratis wi-fi, säker och badrum med badkar och dusch och hårtork. Charme rummen mäter ca. 20-25 m² och Deluxe-rummen ca. 30-40 m². Alla rum på La Magnaneraie har aircondition och platt-TV.

Läs om rummen på La Magnaneraie

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map