Hotell i Bras i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Bastide des Templiers

Pris från per pers.
Joel slappar i hängmattan
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bastide des Templiers ligger i fridfulla omgivningar i en stor glänta i skogen ca. 1 km från landsbyn Bras där du finner enklare inköpsmöjligheter, en restaurang och ett par barer.

Äkta provensalska omgivningar

Fyll dina dagar med avkoppling i den grönskande trädgården, där växtligheten inte kan kallas något annat än typisk provensalsk med sina tallar, lavendel, rosmarin, osv, samt den svalkande lilla poolen med tillhörande solstolar och parasoller. Du kan även njuta av en god middag och ett glas vin på den en stora gemensam terrassen med bord och stolar. Det finns ingen restaurang men det finns två grillar och ett kök för gemensamt bruk där du är varmt välkommen att tillaga din egen mat. Du kan också köpa vin på Bastide des Templiers och möjligheterna för vingårdsbesök i området är många.

Sympatiska ägare

De charmerande ägarna Joel och Harold bor själva på stället och har olika bakgrunder (Harold är en fd journalist och Joel är konstnär). På morgonen förbereder och serverar de frukosten, antingen på terrassen eller i det stora vardagsrummet med öppen spis. Resten av dagen är de tillgängliga för hjälp, vägledning eller bara ett trevligt samtal.

Gemensamma faciliteter

I huset finner du ett stort gemensamt uppehållsrum med kokvrå, satellit-TV, DVD-spelare, brädspel, internet-uppkoppling och bibliotek där du kan koppla av när du inte njuter av det fina vädret i trädgården eller på en utflykt i området.

Enkla men fina rum

Rummen är ganska enkla, men funktionella och möblemanget är enkelt och rustikt. Det finns varken TV eller aircondition men husets bastanta murar håller temperaturen nere. Dock finns det wi-fi! Rummen har utsikt över trädgården och den omgivande landsbygden.

Mer om lägenheterna

Lägenheterna är ca 30 kvadratmeter och består av ett rum med ett litet pentry (två kokplattor, mikrovågsugn,kaffebryggare och kylskåp), en dubbelsämg och ett badrum med dusch och toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map