Hotell i Cannes

Hotel Belle Plage Brougham

Pris från per pers.
 
Hotel Belle Plage Brougham är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Belle Plage Brougham är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cannes här
Hämtar innehåll

Det här hotellet är i klassisk fransk stil och har ett bra läge, nära den gamla stadsdelen och bara ett kort avstånd från Palais de Festival där den årliga filmfestivalen arrangeras.

Lätt att ta dig runt

Här ifrån kan du smidigt ta dig runt i staden och det är därför ett bra val ifall du gärna vill ha möjligheten att dra sig tillbaka om kvällen med lugn och ro. Hotellet ligger i en modern byggnad och väggarna inuti hotellet är dekorerade med orginalfotografier och affischer från flera års filmfestivaler.

Frukost på sängen eller i restaurangen

Hotellet består av 48 rum som ligger från 3:e till 8:e våningen. På andra våningen finner du reception, lobby och hiss. Börja din dag med frukostbuffé i frukostrestaurangen och titta ut över den lilla parken, eller beställ upp frukosten på rummet. (mot tillägg)

Njut av den vackra utsikten från takterassen

Ta dig upp till 9:e våningen och du kommer att finna hotellets solterrass med fin panoramautsikt över havet och här finns även pool (8,10 x 3,65 meter) och bar. Under sommarmånaderna kan du dricka drinkar på terrassen på kvällen från kl. 18:30 - 19;30. En skön möjlighet för att njuta solens sista strålar innan turen fortsätter i Cannes stämningsfulla nattliv.

 
 
search map