Hotell i Cannes

Hotel Sun Riviera

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I centrala Cannes endast ca. 300 meter från stranden och den ståtliga promenaden La Croisette ligger Hotel Sun Riviera. Hotellet ligger på den berömda och långa shoppinggatan "Rue d´Antibes" som inbjuder till shopping och restaurangbesök. Hotellet erbjuder all den komfort man kan önska sig vid en kortare eller längre vistelse i Cannes.

En touch av lyx
Hotellets inredning präglas av harmoniska färger, eleganta möbler och antikviteter. Hotellet välkomnar sina gäster i den stora lobbyn med internetpoint och tillhörande lounge. Bakom hotellet finner man en gemensam terrass med tillgång till en stor pool med tillhörande solstolar och bar. Hotellet erbjuder även parkering mot betalning.

Rum och faciliteter
Hotellet har en hiss som leder upp till de 42 rummen som är fördelade på 6 våningar. Alla rum är komfortabelt inredda med eleganta möbler, aircondition, minibar, lcd-TV (satellit), wi-fi samt badrum i marmor med toalett, badkar och hårtork. Privilege rummen har alla balkong och vänder ut mot trädgården, medan Classic rummen vänder mot vägen och endast enstaka av dess har balkong.

Läs om rummen på Hotel Sun Riviera

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map