Semesterbostad i Cannes

Residence La Verrerie

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence La Verrerie ligger ut till stranden endast tre km från den berömda promenaden i Cannes i området La Bocca. På stället finner man två pooler samt solterrass och bar.

La Verrerie erbjuder...
Detta residens erbjuder hela 600 lägenheter och stället är format som ett "W" där det utifrån varje "V" finns en pool. 350 av lägenheterna är privatägda medan resten uthyres till semestergäster. Hälften av lägenheterna blev nyrenoverade 2007 och resten 2011. Bor man på 4:e våningen och uppåt har man havsutsikt från sin balkong. Då tåget kör mellan stranden och staden kan man både se och höra detta ett par gånger i timmen. Tåget kör i tidsrummet mellan kl. 06:00 - 22:00.

Pooler, bar och gratis wi-fi
Vid poolen i anslutning till huvudingången finns det rutsjebana och bar - här finner man dessutom gratis wi-fi medan det är mer lugnt vid den andra poolen, som ligger mer avsides och endast omges av en solterrass.

Lägenheterna
I alla lägenheter finner man kokvrå med 4 kokplattor, kylskåp med frysfack, microvågsugn, kaffekokare och vattenkokare. Lägenheterna är dessutom utrustade med satellit-TV (lcd) i uppehållsrummet och wi-fi (dock mot betalning i lägenheterna) samt balkong / terrass med trädgårdsmöbler. Det är EJ aircondition på stället.

Lägenheterna på Residence La Verrerie

Enrumslägenhet med 2/5 sovplatser

Mäter ca. 22 m ² och består av entré, alkov (utan dörr) inrett med våningssäng (enligt fransk lag ska barn vara minst 6 år för att sova här), ett uppehållsrum med kokvrå, matplats och soffarrangemang (två enkel bäddsoffor och möjlighet för utdragbar säng) samt badrum med dusch eller badkar och toalett.

Enrumslägenhet med 2/5 sovplatser (med havsutsikt)

Mäter ca. 24 m ² och består av entré, alkov (utan dörr) inrett med våningssäng (enligt fransk lag ska barn vara minst 6 år för att sova här), ett uppehållsrum med kokvrå, matplats och soffarrangemang (två enkel bäddsoffor och möjlighet för utdragbar säng) samt badrum med dusch eller badkar och toalett.

Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser

Mäter ca. 24 m ² och består av uppehållsrum med kokvrå, matplats och soffarrangemang (två enkel bäddsoffor och möjlighet för utdragbar säng), sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch eller badkar och toalett.

Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser (med havsutsikt)

Mäter ca. 28 m ² och består av uppehållsrum med kokvrå, matplats och soffarrangemang (två enkel bäddsoffor och möjlighet för utdragbar säng), sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch eller badkar och toalett.

Tvårumslägenhet med alkov och 4/7 sovplatser (med havsutsikt)

Mäter ca. 35 m ² och består av entré, alkov (utan dörr) inrett med våningssäng (enligt fransk lag ska barn vara minst 6 år för att sova här), ett uppehållsrum med kokvrå, matplats och soffarrangemang (två enkel bäddsoffor och möjlighet för utdragbar säng), sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch eller badkar och toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map