Semesterbostad i Cannes

Villa Annette

Pris från per pers.
 
Villa Annette är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Annette är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cannes här
Hämtar innehåll

Det moderna bostadhuset är helt nyrenoverat med alla tänkbara moderna faciliteter. Villan ligger i den bakre delen av Cannes centrum med kort avstånd till den berömda shoppinggatan Rue d'Antibes och strandpromenaden "La Croisett".

Bo centralt med pool

Som gäst på Villa Annette har du tillgång till alla faciliteter som Hotel de Paris erbjuder. Detta inkluderar en fin pool i en välskött och grönskande trädgård, SPA-avdelning, bar, tvättservice och frukostmatsal. Offentlig parkering finns på gatorna runt huset. Dessutom ligger tågstationen i närheten, så att du enkelt kan ta dig till och från din bostad med kollektivtrafik. Villa Annette ligger nära en trafikerad gata och nära tågstationen, men i trädgården får du lugn och ro även om trafiken kan höras en smula.

Välj mellan 7 bekväma lägenheter

På Villa Anette finns det totalt 7 lägenheter som alla är elegant och modernt inredda. De är fördelade över 4 våningar men det finns endast hiss till lägenheten på översta våningen, Le Loft. Tvårumslägenheterna har balkong med utsikt till Hotel de Paris och en återvändsgränd eller en enkelriktad gata. Trerumslägenheten L'Elegant ligger på första våningen med liten privat uteplats. Trerummaren La Perle ligger på andra våningen med stor terrass, medan trerumslägenheten Le Loft på femte våningen varken har balkong eller terrass, men istället privat hiss och två badrum. Alla lägenheter är utrustade med wi-fi, aircondition och kokvrå med kylskåp, mikrovågsugn, spis och diskmaskin. Trerumslägenheterna har dessutom tvättmaskin medan alla lägenheter har TV.

Läs om lägenheterna på Villa Annette

 
 
search map