Semesterbostad i Carry Le Rouet i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Adriana

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här på Residence Adriana har du fördelen att bo bara 400 meter från hamnen och bara några meter från restauranger, butiker och kaféer i centrum. Lägenheterna är små men snyggt inredda i en modern och ganska majestätisk vit byggnad som ligger inbäddad mellan vackra palmer.

Stränder och aktiviteter

Det här är en utmärkt stad för aktiviteter såsom t ex vattensport. Du kan ägna dig åt kanotpaddling, simning och även dykning. På land finns det fina möjligheter för vandring och cykling. Om du föredrar att koppla av på stranden, kan du välja mellan tre riktigt fina stränder. En är en stenstrand, en annan en sandstrand och slutligen finns det en som är en blandning av de båda.

Se dig omkring


Om du har din egen bil, är möjligheterna att utforska området oändliga. Här, mitt emellan Marsielle och Camargue, är du strategiskt placerad om du vill ta en dagstrip till Camargue där du kan uppleva naturen när den är som bäst med flamingos, tjurar, hästar och många andra djurarter som lever vilt här sida vid sida, i och och runt saltlagunerna. Marsielle, som ligger på andra sidan är inkörsporten till Côte d'Azur och städer som Cassis, Sainte Maxime, Antibes, Cannes, Nice och Menton. Du kan även lätt ta dig till flera fina städer i Provence: Aix en Provence, Avignon, Grasse, Chateauneuf du Pape, Les Baux de Provence, Gordes. Ja, möjligheterna är oändliga.

Hur tar du dig hit?


Om du anländer med din egen transport, kan du parkera på ställets egen parkering i närheten och om du anländer med tåg så ligger tågstationen endast 1 km från lägenheterna. När du väl kommit fram, ligger allt runt hörnet, vilket innebär att du inte kommer behöva använda bilen för att ta dig runt i staden. Residenset har en reception som är öppen fram till kl 20.00 på kvällen och det finns även en hiss. Du kan äta frukost i frukostmatsalen varje morgon mot en avgift.

Lägenheterna


Det finns 30 lägenheter här som är tillgängliga för uthyrning och består av ett pentry med koklplattor (två st), mikrovågsugn och lite porslin. Du skulle nog få svårt att koka ihop en trerättersmiddag här, men köket funkar bra för att värma enklare rätter. Lägenheterna har en balkong eller terrass med utsikt över antingen staden eller tallskogen (det finns ingen havsutsikt här trots närheten till havet), en sovalkov med dubbelsäng och badrum med dusch eller badkar och toalett.

Lägenheterna på Residence Adriana

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med balkong eller terrass)

Dessa studiolägenheter mäter ca 20m². Varje lägenhet är utrustad med ett pentry komplett med spis, mikrovågsugn, kylskåp och en porslin. Det finns ett sovrum med antingen en liten dubbelsäng på 140 cm, eller 2 x enkelsängar på 90 cm vardera. Det finns ett badrum med dusch eller badkar och toalett. Lägenheterna har gratis Wi-Fi och en platt-TV med satellitkanaler. Slutligen har de alla en terrass eller balkong med utsikt över tallskogen eller södra sidan.

Enrumslägenhet Comfort

Lägenheterna är cirka 20 m² och utrustade med kökshörna med spis, micro, kylskåp och porslin. De har en sovavdelning med en dubbelsäng (140 cm bred) eller två enkelsängar (90 cm var). Här finns naturligtvis badrum med dusch eller badkar, och toalett. Det finns gratis wifi och satellit-TV.

Enrumslägenhet

Lägenheterna är cirka 20 m² och utrustade med kökshörna med spis, micro, kylskåp och porslin. De har en sovavdelning med en dubbelsäng (140 cm bred) eller två enkelsängar (90 cm var). Här finns naturligtvis badrum med dusch eller badkar, och toalett. Det finns gratis wifi och satellit-TV.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställen

La Maison Blanche

Antibes - Juan Les Pins, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Mimozas Resort

Mandelieu - La Napoule, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Odalys Le Mas des Alpilles

Le Paradou, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Rekommendationer till dig

B&B Espace de l'Hers

Chateauneuf-du-Pape, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les villas du Clos des Oliviers

Vidauban, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Helios

Antibes - Juan Les Pins, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populärt i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map