Hotell i Chateauneuf-du-Pape i Provence-Alpes-Côte d'Azur

B&B Espace de l'Hers

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Stället ligger längs Rhône-floden, fint isolerat från trafik och det är ingen överdrift när vi skriver "bland vinmarkerna" då dessa verkligen präglar omgivningarna. I själva verket är B&B Espace de l'Hers en del av vingården Marcel Georges som producerar både vita och röda Chateauneuf-du-Pape viner. Om du ber om det, kan ägarna arrangera en vinprovning i skuggan på terrassen eller i den smakfulla loungen.

Pool, vinmarker och ett välkomnande värdpar

Förutom den inbjudande poolen som ligger helt ut till vinmarkerna, gör de vänliga och välkomnande värdparet din vistelse ännu bättre. Laure och hennes man hjälper gärna dig med att planera utflykter och med råd till besök av några av de många vingårdarna i området. De kan också hjälpa till med cykeluthyrning, massage, matlagningskurser eller diverse sportaktiviteter. De har dessutom en god restaurang i Chateauneuf-du-Pape vid namn La Garbure.

Välj mellan fyra stilrena rum och en stor lägenhet

Som det framgår på bilderna är de fyra rummen inredda med moderna möbler och livliga färger. Alla rum har parketgolv och de två rummen på tredje våningen har dessutom ett fint tak med friliggande bjälkar. Rummen är utrustade med aircondition, TV (med franska kanaler) och wi-fi.

Rummen på B&B Espace de l'Hers

Dubbelrum Clairette

Rummet mäter ca. 40 m² och ligger på tredje våningen. Rummet har ett fint tak med friliggande bjälkar, en stor dubbelsäng och bäddsoffa för en person (140 cm bred) samt badrum med toalett och dusch. Från rummet har man utsikt till poolen, terrassen och vinmarkerna.

Dubbelrum Mourvedre

Rummet mäter ca. 40 m² och ligger på andra våningen. Rummet har ett fint tak med friliggande bjälkar, en stor dubbelsäng och bäddsoffa för en person (140 cm bred) samt badrum med toalett och dusch. Från rummet har man utsikt till poolen, terrassen och vinmarkerna.

Dubbelrum Grenache

Rummet mäter ca. 40 m² och ligger på tredje våningen. Rummet har ett fint tak med friliggande bjälkar, en stor dubbelsäng och bäddsoffa för en person (140 cm bred) samt badrum med toalett och dusch. Från rummet har man utsikt till Chateauneuf-du-Pape och Mont Ventoux.

Dubbelrum Syrah

Rummet mäter ca. 40 m² och ligger på andra våningen. Rummet har ett fint tak med friliggande bjälkar, en stor dubbelsäng och bäddsoffa för en person (140 cm bred) samt badrum med toalett och dusch. Från rummet har man utsikt till Chateauneuf-du-Pape och Mont Ventoux.

Gîte de l'Hers med 6 sovplatser

Fyrarumslägenheten Gîte de l'Hers och mäter ca. 80 m² och består av matsal, öppet kök (4 kokplattor, microvågsugn, kaffekokare, diskmaskin och kylskåp), tre sovrum med dubbelsäng och tre badrum med toalett och dusch. Frukosten är inte inkluderad i priset för lägenheten men kan tillköpas.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map