Hotell i Eygalières i Provence-Alpes-Côte d'Azur

La Bastide d'Eygalieres

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vid foten av Alpernas bergskedja mitt i det förtjusande lanskapet i Provence, finner man detta vackra hotell "La Bastide d´Eygalières". Läget är idealistiskt för upplevelser och utflykter runt om i närområdet, som innefattar de berömda Provence städerna Arles, Avignon, Aix-en-Provence och många flera. Den närmsta byn är den lilla lands-byn Eygalières, som många typiska Provence-städer är denna placerad på en kulle. Här hittar man bra restauranter och hantverksbutiker.

En doft av natur

Hotellet ligger mitt i den gröna och frodiga natur, och en ljuvlig doft av lavendel, timjan och rosmarin möter en vid ankomsten. I den eleganta och välskötta trädgården finner man poolen med solstolar och parasoller. Dessutom finns det Boule bana, bordtennis och studsmatta till barnen. La Bastide d´Eygalières har också egen restaurant med maträtter från lokalområdet och ett vinkort utöver det vanliga. När vädret tillåter det, serveras middagen ute på den övertäckta terrassen Under sommarhalvåret är det också möjligt att få smårätter serverat till lunch.

Inrett i sann Provence-stil

Det är totalt 14 rum på hotellet, de är alla inredda i ljusa färger med eleganta möbler i Provence-stil, och som är indelade i olika rumskategorier. "Quiet"-rummet ligger, som namnat beskriver, i den lugnare delen av hotellet, likaså rummet "La Cigalière" och "La Lavandière", som dessutom har privat terrass. Det mest romantiska rummet är "La Lavandière". Alla rummen har privat badrum med dusch eller badkar och separat toalett, hårtork, satellit-tv, wi-fi, aircondition och förvaringsbox.

Dagstur till stranden

Utflyktsmöjligheterna är många. Området bjuder på äkta Provance-landskap, där vinodling är i fokus, och på många små och större idylliska städer. Nationalområdet Carmaque ligger endast 50 km bort, och en dagstur till Côte d´Azurs vackra strand är också en möjlighet(ca 80 km). Närmsta större stad med flygplats är Marseille (ca 60 km).

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map