Hotell i Forcalquier i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Bastide Saint Georges

Pris från per pers.
Exempel på <a href=http://www.in-france.se/frankrike/provence-alpes-cote-dazur/forcalquier/bastide-saint-georges/r/27386/>familjerum</a> Exempel på <a href=http://www.in-france.se/frankrike/provence-alpes-cote-dazur/forcalquier/bastide-saint-georges/r/27385/>Prestige rum</a> Exempel på <a href=http://www.in-france.se/frankrike/provence-alpes-cote-dazur/forcalquier/bastide-saint-georges/r/27384/>Elegance rum</a> Exempel på <a href=http://www.in-france.se/frankrike/provence-alpes-cote-dazur/forcalquier/bastide-saint-georges/r/27383/>Bastide rum</a>
 
Bastide Saint Georges är inte tillgänglig i dagsläget
Bastide Saint Georges är inte en del av programmet hos In-France i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Forcalquier här
Hämtar innehåll

Låt romantiken spira i Provence

Det är vackert och romantiskt i Provence, vilket de flesta är villiga att skriva under på. Detta kan man utan tvekan även säga om hotellet Bastide Saint Georges och landskapet runt den lilla staden Forcalquier (ligger 2 km från hotellet), med sina smala gator, mysiga torg och många gamla stenhus. I omgivningarna kan du njuta av många fina utflytsmöjligheter. Du kan t ex besöka den medeltida staden Lurs som ligger på en höjd, berget Lure som med sina 1650 meter garanterar fantastiska vyer, eller de många små pittoreska städerna i de angränsande regionerna Gordes och Roussillon.

Respekt för traditioner... med en modern touch

Här bor du i en park på ca. 3 hektar, där det även finns hus som hyrs ut (se separat beskrivelse för Restanques de Beaudine samt Villas des Restanques de Beaudine). Här är stilen provensalsk ut i fingerspetsarna med de ljusa färgerna, den stora användningen av sten och de synliga takbjälkarna i taket. Alltsammans dock i en modern och fräsch tolkning.

Avkoppling i vacker miljö

De unga, energiska ägarna Virginia och Georges ansvarar för en stor del av arbetet på hotellet. Han, mest med underhåll och kontorsarbete medan hon lägger mer tid på mottagandet av gäster och dekoration av rummen (varje år får hon nya idéer och gör några justeringar här och där). Om vi skulle sammanfatta hotellet med två ord, skulle de vara "smakfullt" och "avslappnat". Du kommer att uppskatta den hemtrevliga atmosfären i vardagsrummet, den mysiga baren och den lilla restaurangen som stora delar av året - vi är ju i Provence - Serverar maten på terrassen, där du kan njuta av din måltid eller en aperitif (glöm inte den!) med utsikt över landskapet.

Bubbla i jacuzzin eller sitt på terrassen

Det finns naturligtvis en stor pool med solstolar, vanliga trädgårdsmöbler och parasoller utomhus, men också en övertäckt pool och ett turkiskt bad, jacuzzi och massage mot en extra avgift. På de gemensamma terrasserna finns det även soffor och fåtöljer så att du på på bästa sätt kan njuta av det fina vädret och luta dig tillbaka, kanske med något gott att dricka i handen.

Rummen

Hotellet har 21 rum som kan kortfattat beskrivas på följande sätt:

Rummen på Bastide Saint Georges

Dubbelrum Standard

Standard är de minsta och har ingen terrass. De är utrustade med aircondition, platt-TV, wi-fi, minibar och förvaringsbox.

Dubbelrum Bastide

Bastide rummen är något större, så de har också plats för en extra säng. Rummen har en terrass med bord och stolar som vetter mot trädgården. De är utrustade med aircondition, platt-TV, wi-fi, minibar och förvaringsbox.

Dubbelrum Elegance

Elegance rummen är lika stora som Bastide rummen och nyrenoverade (2012), även de har plats för en extra säng. Rummen har en terrass med bord och stolar som vetter mot trädgården. De är utrustade med aircondition, platt-TV, wi-fi, minibar och förvaringsbox.

Dubbelrum Prestige

Prestige rummen är något större än övriga och har plats för två extra sängar. Rummen har en terrass med bord och stolar som vetter mot trädgården. De är utrustade med aircondition, platt-TV, wi-fi, minibar och förvaringsbox.

Familjerum för 4 personer

Familjerummen är de största (ca. 38 m²) och har ett loft. Här finns det plats för hela 4 personer. Rummen har en terrass med bord och stolar som vetter mot trädgården. De är utrustade med aircondition, platt-TV, wi-fi, minibar och förvaringsbox.

 
 
search map