Villa i Forcalquier i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Villas des Restanques de Beaudine

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du kan välja mellan villor i olika storlekar med mellan två till fyra sovrum så att villan matchar storleken på din familj eller grupp. Här har du dessutom en privat trädgård och pool. Villorna är en del av den större turistorten Les Restanques de Beaudine som sträcker sig över ett tre hektar välskött och naturskönt område, som även inkluderar hotellrum och lägenheter utöver de snygga villorna.

Utforska området och njut av faciliteterna

Den vackra staden Forcalquier, med sin fascinerande marknad och olika evenemang under sommaren ligger i närheten. Utöver detta, kommer du inte att lida brist på utflytsmöjligheter i området, det kan du vara säker på! Mellan bergen och havet i denna spektakulära region, kan du ge din familj en varierad semester med dagar på stranden, turer till historiska städer och utflykter i den storslagna naturen. När du känner för att skämma bort dig själv, kan du dra nytta av spa- området på anläggningens hälsocenter med en uppvärmd pool, turkiskt bad och massage samt andra behandlingar som hjälper dig koppla av fullständigt.

Unna dig en kväll på restaurang

Naturligtvis har villorna ett välutrustat kök, där du enkelt kan ordna dina egna måltider och när vädret tillåter, äta på din egen terrass med utsikt över poolen. Om du känner för en kväll fri från matlagning, vilket du faktiskt förtjänar på semestern, kan du äta på "Terrasses De La Bastide" bara en kort promenad från villorna. Här kan du välja mellan rätter baserade på läckra sydliga recept med färska råvaror från regionen. Bonusen är att du slipper att diska själv och kan ätervända till villan för en mysig och avkopplande kväll med familjen mätt och belåten!

En praktisk och modern villa

Oavsett vilken storlek huset som du hyr har, kommer du ha en egen terrass med bord, stolar och en grill, två parkeringsplatser, en privat trädgård (underhålls av lokala trädgårdsmästare) med en pool och tillhörande solstolar och parasoller. Husen är väl inredda och har en bra komfort med luftkonditionering, Wi-Fi, en diskmaskin och en tvättmaskin. Det är dock inte möjligt att ge en mer precis beskrivning eftersom husen är privatägda, och varje ägare har inrett dem efter sin egen smak. Vi kan bara säga att kvaliteten är god och husen är ljusa!

Villorna på Les Villas des Restanques de Beaudine

Hus med 4 sovplatser (med privat pool)

Dessa hus består av ett uppehållsrum med matplats, vardagsrum med platt-TV och öppet kök. Dessutom finns det två sovrum, ett med dubbelsäng (160 cm) och det andra med två enkelsängar (90 cm) samt två badrum med dusch och toalett. Huset har en privat trädgård med en terrass på ca. 22 m² och en privat pool (8x4 meter, 140 cm djup) med alarm. Det finns två parkeringsplatser.

Hus med 6 sovplatser (med privat pool)

Dessa hus består av ett uppehållsrum med matplats, vardagsrum med platt-TV och öppet kök. Dessutom finns tre sovrum, ett med dubbelsäng (160 cm), den andra med en dubbelsäng (180 cm) och den tredje med två enkelsängar (90 cm) samt två badrum med dusch och toalett. Huset har en privat trädgård med en terrass på ca. 14 m² och en privat pool (10x4 m, 140 cm djup) med alarm. Det finns två parkeringsplatser.

Hus med 8/10 sovplatser (med privat pool)

Dessa hus består av ett uppehållsrum med matplats, vardagsrum med platt-TV och öppet kök. Dessutom finns fyra sovrum, tre av dem med en dubbelsäng (180 cm) och den sista är med fyra enkelsängar (90 cm) samt två badrum, ett med dusch och ett med badkar och toalett. Huset har en privat trädgård med en terrass på ca. 22 m² och en privat pool (10x4 m, 140 cm djup) med alarm. Det finns två parkeringsplatser.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map