Semesterbostäder & hotell i Frejus

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Konst och kulturstad

Staden är klassad som en konst- och kulturstad, tack vare sin historiska rikedom och de många kulturella upplevelser som staden har att erbjuda. Förutom det kulturella utbudet, finner du även fina sandstränder och en rad olika vattensporter. Det finns ett brett utbud av restauranger både i hamnen och den historiska stadskärnan. inköpsmöjligheterna här är många. Här finns marknader, klädaffärer, souvenirbutiker, livsmedelsaffärer och om somrarna finns det även kvällsmarknader längs havet.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike

Vattensport och kulturella sevärdigheter

Frejus har vuxit i takt med staden Saint-Raphael och erbjuder totalt cirka 7 km sandstrand och 2,5 km vikar längs vägen mot Saint-Raphael. På stränderna kan du delta i flera olika aktiviteter så som vindsurfing, kite-surfing, jet-skiing, kajakpaddling och mycket mer. Varje år hålls det flera regattor och båtmässor i den stora hamnen. En av de mest spännande sevärdigheterna är den antika amfiteatern, som har plats för 10.000 åskådare. Amfiteatern är öppen för allmänheten året om. Dessutom kan du se delar av den 40 km långa akvedukten och flera andra lämningar från romartiden på stadens museum.

Festivaler och nöjesparker

Det finns massor av evenemang här under hela året så som "La festa dell'Uva", som är en fest till ära av vindruvan. Under denna fest hålls det konserter och olika föreställningar på den antika amfiteatern.


Du kan även besöka en av de flera nöjesparkerna, som erbjuder aktiviteter för både barn och vuxna. Bland dessa finns en vattenpark och även ett zoo och "fun park" där du bland annat finner gosedjursdinosaurier, klättringskurser och minigolf.

 
 

Populärt i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map