Semesterbostad i Grimaud i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Odalys Les Bastides de Grimaud

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Välj mellan 2, 3 och 4- rums lägenheter med ett stort utbud på faciliteter och platser i närheten att besöka så att hela familjen kan få ut det mesta av semestern.

Platser att besöka

Här bor du nära medeltidsstaden Grimaud, dit du kan ta barnen på en historisk utflykt och upptäcka intressanta gamla slottsruiner. Franska Rivieran ligger bara 30- 40 minuter bort med bil där du kan besöka det magiska Saint Tropez, eller ta en promenad i den vackra kullerstensprydda hamnen och beundra de eleganta båtarna. Du kan även såklart spendera dina dagar på de underbara stränderna i det här området.

Koppla av och njut av Provence

Bo på Residence Les Bastides de Grimaud om du söker en lugn och rustik atmosfär. Till skillnad från många av de andra semesteranläggningarna i området som är mer hektiska, får du mycket mer ro här och du har dessutom ett bra läge för att utforska resten av Cote D'Azur. Uttnyttja de många bekvämligheterna såsom Wi-Fi i receptionen, en tvättstuga, ett gym, ett stort allrum med fotbollsspel, ett avskilt poolområde med en pool på 10 x 25 m och en barnpool, samt en terrass med solstolar och parasoller. Bo här med hela familjen och njut av de fina omgivningarna och närheten till många intressanta utflyktsmål. Dessutom är utomhusområdena anpassade för personer med funktionshinder. I juli och augusti går det gratis minibussar som tar dig till stranden på morgonen.

Bo i en lägenhet med lantlig provensalsk inredning

Bo i en av de 51 lägenheterna som alla är trevligt inredda i en rustik provensalsk stil. Lägenheterna är uppdelade i åtta mindre tvåvåningshus med 4 - 6 lägenheter i varje hus. Från de flesta rummen kan du njuta av en vacker utsikt på grund av lägenheternas läge i en sluttning på olika nivåer. Pentryt har en spis, en mikrovågsugn, diskmaskin, kylskåp, vattenkokare och kaffebryggare. Dessutom finns luftkonditionering och LCD-TV med satellitkanaler. Det finns också möblerade balkonger.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map