Hotell i La Motte i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Chateau des Demoiselles

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Chateau des Demoiselles är ett litet ställe med stor själ. Det är något visst med Provence, och det samma gäller detta lilla paradis. Huset är från 1830 och trots att det hänt mycket sedan dess andas stället av historia. Slappa på en av solstolarna vid den avlånga poolen medan du njuter av den välskötta trädgården. Detta vackra vinslott ger dig möjlighet att kombinera en avkopplande semester med vinprovning på stället. Du har också fina möjligheter att motionera på den 300 hektar stora privata grunden som både består av vinmarker och skog. Önskar du går det mot betalning att arrangera catering så ni även kan njuta av goda måltider i de vackra omgivningarna.

Njut av stillheten

Byggnaden är fördelad på tre våningsplan med de 6 rummen på andra och tredje våningen. Rummen är alla smakfullt möblerade i behagliga färger och traditionell provencalsk stil. De är komfortabelt utrustade med aircondition, wi-fi, förvaringsbox, flatscreen-TV med satellitkanaler samt badrum med toalett och dusch. I det trevliga uppehållsrummet finns det en stor öppenspis, fina antika möbler, matsal med plats för 14 personer samt ett välutrustat kök med spis, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin.

Upplev ett område fullt av upplevelser

Slottet ligger i området mellan den vackra bergsklyftan Gorges du Verdon och det lilla berget Roquebrine som mäter 372 meter. Området präglas av vacker natur. Omkring 30 km bort finner du rivierastaden Sainte-Maxime och dess fina sandstränder där du kan njuta av det klarblå havet. Inom 5 km från stället finns både golfbana, tennis och spa.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map