Semesterbostad i La Motte i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Domaines de Saint Endreol

Pris från per pers.
Hotellet Dubbelrum Dubbelrum Dubbelrum Suite Suite Suite Lägenheter med gemensam pool Lägenhet Lägenhet Hus med gemensam pool Hus Hus Hus Villa med privat pool
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Njut av de vackra omgivningarna

Redan på vägen till Saint Endreol, kommer du att fångas av naturens otroliga skönhet i det här gröna området som trollbinder de flesta. Här befinner du dig bland frodiga vidder, vingårdar och såklart har du tillgång till ställets egen golfbana. Byggnaderna ligger utspridda över ett 150 hektar stort grönområde med utsikt över det vackra kuperade landskapet. På 5 minuter med bil kan du ta dig till närmsta restaurangerna och om du vill åka till stranden, ligger den närmsta i Saint Aygulf 30 minuter bort med bil.

Ät på restaurangen och koppla av i spat

Restaurangen ligger i en elegant byggnad i lantlig stil med stor fin terrass i anslutning till golfbanan varifrån du kan njuta av utsikten och den goda maten som består av traditionella franska rätter. Om du får lust, kan du ge dig ut och spela golf på den fina 18-håliga golfbanan precis utanför dörren. (Observera att du endast har tillgång till golfbanan och dess fina gräsmattor om du är golfare). Golfbanan är stängd från 24-28/3 och 1-5/9. Du kan även spela tennis på en av de två tennisbanorna. Varva ner i den 2000 m² stora spa- och wellness- avdelningen där du har tillgång till bastu, ångbastu, invändig pool etc. Notera att användning av spat och wellness- avdelningen inte ingår i priset om du bor i en lägenhet eller villa.

Hotellet

Les Domaines de Saint Endreol erbjuder flera olika övernattningsmöjligheter. Bl. a en hotelldel med ca. 50 dubbelrum och familjerum, som är två sammansatta rum: Priset gäller för två vuxna och två barn under 12 år. Rummen har även en liten kokvrå med två kokplattor och en liten vask där du kan göra kaffe/ thé och värma enklare mål mat. Till hotellet hör även en stor gemensam pool med solstolar. Du som hotellgäst har fri tillgång till spa- och wellness- avdelningen utan extra tillägg.

Sviterna

De sex svit- lägenheterna ligger i en separat byggnad nära golfklubben och har en delad pool.
Lägenheterna är utrustade med ett vardagsrum, ett pentry och antingen en eller två (små) sovrum för antingen 2 eller 4 personer. Gör din egen mat i köket och njut av en självständig semester om det faller dig i smaken. Alla lägenheter har tillgång till en privat balkong / terrass, men eftersom dessa är ganska små och mycket glest utrustade med bord och stolar, finns det inte mycket utrymme att äta på.

Lägenheterna

De totalt 10 lägenheterna delar gemensamt poolområde med tillhörande barnpool, solstolar och utomhusdusch. Lägenheterna har plats för 4-6 personer.

Husen

Stället har även 62 hus och villor som ligger som små bostadskvarter i en liten fransk landsby. Varje område är inhägnat och delar ett gemensamt poolområde med pool, barnpool, solstolar och parasoller samt utomhusduschar. Husen är på två våningar och rymmer från 4 - 6 personer. Vissa villor har även privat pool. Läs mer om dem här: Les Villas de Saint Endreol.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map