Villa i La Motte i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Villas de Saint Endreol

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Les Villas de Saint Endreol utgör villorna på semesterstället Les Domaines de Saint Endreol där det även finns hotellrum, lägenheter och hus. Vi befinner oss ca. 4 km utanför den lilla trevliga landsbyn La Motte mitt i den vackra naturen i Provence. Saint Endreol har sin egna fina golfbana och stort SPA/wellness center vilket gör stället utmärkt för både aktiv semester som avkoppling.

Vacka omgivningar

Den vackra naturen glänser i ögonen redan innan man närmar sig Saint Endreol som är omgivet av frodiga vidder, en del vingårdar och naturligtvis vinmarker samt ställets egen golfbana. Byggnaderna, husen och villorna ligger spridda på 150 hektar stort grönt areal med utsikt till det kuperade och vackra landskapet. Lägg där till att man endast har ca. 5 minuter i bil till närmaste supermarket medan det tar ca. 30 minuter att köra till närmaste strand vid Saint Agylf.

Restaurang, spa och andra aktiviteter

Restaurangen ligger i en elegant byggnad i lantlig stil med stor fin terrass i anslutning till golfbanan varifrån man kan njuta av utsikten samt den goda maten som består av traditionella franska rätter. Har man lust till en runda golf så finns det fina möjligheter då banan erbjuder 18 hål (vi påminner alla gäster som väljer att hålla sin semester här att tillgång till golfbanan och dens fina gräsmattor enbart är för golfspelande gäster). Dessutom finns det två tennisbanor och möjlighet för både promenader och löpturer. Som avkoppling erbjuds gästerna att besöka SPA:et och wellness mot tillägg. Den 2000 m² stora spa och wellness avdelningen bjuder på bastu, dampbad, invändig pool etc. Det finns även en bar i förbindelse med hotellets frukostmatsal där man även kan välja att äta som gäst i lägenheterna. Utsikten från bar-området leder tankarna till de sydafrikanska vildreservat - det fattas bara en giraff där ute.

Villorna

De 13 självständiga villorna är av varierad storlek med plats för 6, 8 och 10 personer. Villorna erbjuder hög komfort och självständighet. Köken är alltid utrustade med 4 kokplattor och är i övrigt välutrustat.

Villorna på Les Villas de Saint Endreol

Villa med 6 sovplatser (med terrass och privat pool)

Dessa villor är på ca. 115 m² med privat pool. De har fyra rum som är behagligt och komfortabelt inredda samt utrustade med aircondition, uppehållsrum med lcd-TV (satellit), dvd, wi-fi, kök med fyra kokplattor, ugn, diskmaskin, microvågsugn, kylskåp, kaffemaskin och vattenkokare. Dessutom finns det tre sovrum (ett med dubbelsäng och två med två enkelsängar). Vidare finns det två badrum med toalett, badkar eller dusch. Villorna har dessutom en stor privat trädgård på 500 m² med trädgårdmöbler. Det finns tvättmaskin och torktumlare i ett separat utrymme samt garage för bilen.

Villa med 8 sovplatser, ca. 130 m² (med terrass och privat pool)

Dessa villor är på ca. 130 m² med privat pool. De har fem rum fördelade på två våningar. De är behagligt och komfortabelt inredda samt utrustade med aircondition, uppehållsrum med lcd-TV (satellit), dvd, wi-fi, kök med fyra kokplattor, ugn, diskmaskin, microvågsugn, kylskåp, kaffemaskin och vattenkokare. Dessutom finns det fyra sovrum (ett eller två med dubbelsäng och två eller tre med två enkelsängar). Vidare finns det tre badrum med toalett, badkar eller dusch. Villorna har dessutom en stor privat trädgård på 500 m² med trädgårdmöbler. Det finns tvättmaskin och torktumlare i ett separat utrymme samt garage för bilen.

Villa med 8 sovplatser, ca. 160 m² (med terrass och privat pool)

Dessa villor är på ca. 160 m² med privat pool. De har fem rum fördelade på två våningar. De är behagligt och komfortabelt inredda samt utrustade med aircondition, uppehållsrum med lcd-TV (satellit), dvd, wi-fi, kök med fyra kokplattor, ugn, diskmaskin, microvågsugn, kylskåp, kaffemaskin och vattenkokare. Dessutom finns det fyra sovrum (ett eller två med dubbelsäng och två eller tre med två enkelsängar). Vidare finns det tre badrum med toalett, badkar eller dusch. Villorna har dessutom en stor privat trädgård på 500 m² med trädgårdmöbler. Det finns tvättmaskin och torktumlare i ett separat utrymme samt garage för bilen.

Villa med 10 sovplatser, ca. 180 m² (med terrass och privat pool)

Dessa villor är på ca. 180 m² med privat pool. De har fem rum fördelade på två våningar. De är behagligt och komfortabelt inredda samt utrustade med aircondition, uppehållsrum med lcd-TV (satellit), dvd, wi-fi, kök med fyra kokplattor, ugn, diskmaskin, microvågsugn, kylskåp, kaffemaskin och vattenkokare. Dessutom finns det fyra sovrum (två med dubbelsäng och tre med två enkelsängar). Vidare finns det fyra badrum med toalett, badkar eller dusch. Villorna har dessutom en stor privat trädgård på 800 m² med trädgårdmöbler. Det finns tvättmaskin och torktumlare i ett separat utrymme samt garage för bilen.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map