Semesterbostad i La Roque sur Pernes i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Odalys Le Moulin a Vent

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Njut av det fantastiska läget


Residence Le Moulin a Vent ligger i byn La Roque sur Pernes mitt i bergskedjan Vaucluse- mittemot Mont Ventoux. Utnyttja det lilla urvalet av butiker ca 3 km från boendet och bege dig till byn Carpentras (10 km), där det finns ett större urval av restauranger, butiker och aktiviteter.

Bo i mysiga stenhus


Lägenheterna ligger i ett grönt område med träd och stenhus, byggda i typsik Luberon- arkitektonisk stil. Här finns utmärkta faciliteter för både barn och vuxna, såsom en utomhuspool, tennisbanor (gratis) när du behöver lite motion, en lekplats där barnen kan leka, samt en boulebana och bordtennis. Alla lägenheterna ligger på bottenvåningen och besår av ett kök med kokplatta, kylskåp och mikrovågsugn. Njut av vädret på din täckta uteplats med utemöbler och spendera härliga soltimmar i den gemensamma trädgården som du har direkt tillgång till. För en avgift, är det möjligt att ha TV i lägenheterna.

Gör en utflykt med familjen

Residence Le Moulin a Vent har ett fantastiskt läge varifrån du kan göra utflykter till några av de välkända städerna och områdena i Provence. Besök Avignon (ca 30 km), Luberon (ca 25 km) och den berömda vinbyn Chateuneuf du Pape (ca 30 km), Dessutom erbjuder de omgivande bergen en mängd olika aktiviteter i naturen. Du kan vandra, cykla, rida, klättra, åkra forsränning och mycket mer.

Lägenheterna på Residence Odalys Le Moulin a Vent

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Dessa lägenheter är cirka 37 m² och består av ett vardagsrum med en bäddsoffa och ett pentry. Dessutom finns ett sovrum med tre enkelsängar och ett badrum med dusch och toalett.

3-rumslägenhet- 4/5 sovplatser med terrass

Dessa lägenheter är cirka 37 m² och består av ett vardagsrum med pentry. Dessutom finns ett sovrum med tre enkelsängar, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med dusch och toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 
search map