Semesterbostäder & hotell i Le Lavandou

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Le Lavandou är en skön semesterort av sällan skådat slag. Här härskar en maritim stämning och såväl staden som området inbjuder till sol, bad och avkoppling kombinerat med trevliga utflykter längs den exotiska Côte d'Azur. Mycket av livet kretsar kring den förhållandevis stora lustbåtshamnen där man även finner flera restauranger, pizzeria och affärer. Lustbåtshamnen förbinds med den stora fina sandstranden via en fin strandpromenad.

Central position för utflykter
Med Le Lavandou som bas under sin vistelse har man en fin utgångspunkt för trevliga utflykter på kustremsan Côte d'Azur. Åt ena hållet finner man den fashionabla Rivieran med välkända städer som Saint Tropez, Sainte-Maxime och Antibes - Juan Les Pins. Styr man istället bilen åt andra hållet finner man en mer okänd del av Côte d'Azur med städer som Toulun, Hyeres och storstaden Marseille.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhone-Alpes Karta över Frankrike

Som gjort för barnfamiljer
Förutom den trevliga lustbåtshamnen, en bred och barnvänlig sandstrand råder det ett behagligt lugn i Le Lavandou. Stadens centrum är greppbart och det finns "allting", från inköpsmöjligheter och butiker till ett fint urval av restauranger och caféer. Dessutom präglas staden av bra parkeringsmöjligheter där man även i den absoluta högsäsongen normalt finner en plats - någon som annars kan vara besvärligt i denna delen av Frankrike.

 
 
search map